Moto Market: Νέο κατάστημα - κόσμημα στη Θεσσαλονίκη

Ένας άρτια οργανωμένος χώρος στεγάζει το νέο κατάστημα του Moto Market στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Δες τι μπορείς να βρεις.

Σε έναν υπερσύγχρονο και μοντέρνο χώρο 600 τ.μ στεγάζεται το νέο κατάστημα του Moto Market στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται με μεγάλα brands, όπως Givi, Bell, Airoh, Acerbis, Motorex και άλλα, όμως πλέον διαθέτει και τα προϊόντα των Rev`It, SPIDI, Akrapovic, DNA Filters και Tigra Sports. Η τεράστια ποικιλία σε είδη ένδυσης αναβάτη και εξοπλισμό μοτοσυκλέτας θα καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό θα λύσει κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Kοινοποίησε το »


Τα προϊόντα στο νέο κατάστημα είναι ομαδοποιημένα ανάλογα με την χρήση για την οποία προορίζονται, π.χ Urban, Adventure, Racing, MX – Enduro, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα των διαθέσιμων προϊόντων και να μπορείτε να επιλέξετε με άνεση. Εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων που υπάρχουν στο κατάστημα για να μπορείτε να τα βλέπετε και να δοκιμάζετε πριν την αγορά. Μπείτε στον μαγευτικό κόσμο του αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και συμπληρώστε τον εξοπλισμό σας με μια επίσκεψη στο νέο, εντυπωσιακό κατάστημα του Moto Market.



Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 139, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 444 466

www.motomarket-shop.gr

Kοινοποίησε το »