Ο Jack Miller

Ο Jack Miller

Miller - Mir: Το παρασκήνιο μετά το ατύχημα στο Portimao

Μια σοβαρή σύγκρουση μεταξύ των Jack Miller και Joan Mir, στον αγώνα MotoGP του Portimao, άφησε και τους δύο εκτός τερματισμού και βαθμολογίας.

Λάθος στο φρενάρισμα του Miller στην 1η στροφή

Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν έλαβε χώρα όταν ο Jack Miller, προσπαθώντας να προσπεράσει τον Joan Mir στα φρένα, μπλόκαρε τον μπροστινό του τροχό και έπεσε, παρασέρνοντας μαζί του τον Ισπανό στην αμμοπαγίδα. Κανένας δεν τραυματίστηκε, ωστόσο οι αθλητές έμειναν εκτός των βαθμών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Miller: Πολύ κακή στιγμή

Ο Αυστραλός της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, δήλωσε μετά από το γεγονός: «Ένιωθα καλά, ο αγώνας μου πήγαινε καλά, είχα κρατήσει λάστιχα για 16 γύρους και ξεκίνησα να κλείνω την διαφορά μου με τους μπροστινούς. Όταν πέρασε ο Zarco τον Mir, σκέφτηκα ότι πρέπει να ξεκινήσω να στήνω προσπέρασμα. Όταν προσπάθησα όμως, ήμουν πολύ στην εσωτερική, δεν ξέρω αν πάτησα σημείο με υγρασία, ήμουν σε λάθος σημείο της πίστας. Δίπλωσε το μπροστινό μου, τον χτύπησα. Το να βγαίνεις με ατύχημα από αγώνα τόσο αργά και σε τόσο καλή θέση είναι πάντα χάλια, το να βγάζεις έναν συναγωνιστή σου από τον αγώνα είναι ακόμα χειρότερο».

Mir: Ελπίζω ο Miller να μάθει από αυτό το λάθος

Ο Joan Mir παρέμεινε σχετικά ψύχραιμος παρά το σοβαρό συμβάν, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει και εγώ αυτό το λάθος κάποιες φορές στο παρελθόν. Ξέρω ότι δεν το έκανε επίτηδες. Απλά ήθελε να με προσπεράσει σε περιοχή φρεναρίσματος χωρίς χώρο, και εγώ φρενάριζα πολύ δυνατά. Μπλόκαρε το μπροστινό του και αυτό είναι κρίμα, αλλά και εγώ έχω κάνει αυτό το λάθος. Ελπίζω ότι ο Jack θα μάθει από αυτό και δεν θα ξαναγίνει.»

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »