Ελάχιστα πράγματα παρέμειναν ίδια.

Πάνω απο 110 κιλά έχουν αφαιρεθεί.

Αλουμινένιοι τροχοί σε σχήμα δίσκου.

Χειροποίητα κομμάτια παντού

Το ρεζερβουάρ έχει μεταφερθεί κάτω απο τη σέλα.

Μια Honda Gold Wing, αλλιώς

Όσο πιο ραγδαία είναι η αλλαγή μιας μοτοσυκλέτας, τόσο πιο εντυπωσιακό είναι το τελικό αποτέλεσμα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι δημιουργία του Αμερικανού Craig Rodsmith, έχει το όνομα «X-Wing», από το διαστημόπλοιο του Star Wars και προήλθε από μια Honda GL 1100 του 1980 που καθόταν για πολλά χρόνια στο συνεργείο του. Δεν ήθελε αρχικά να κάνει εκτεταμένες αλλαγές για να μπορεί να τη χρησιμοποιεί καθημερινά χωρίς να χάσει μέρος της αξιοπιστίας της. Όμως μόλις ξεκίνησε με το αλουμινένιο κάλυμμα του ρεζερβουάρ και  τη σέλα, δεν μπορούσε να σταματήσει τις τροποποιήσεις, οπότε, μόλις τελείωσε υπήρχαν ελάχιστα πράγματα που παρέμειναν ίδια.

Στόχος ήταν να μειώσει σημαντικά το βάρος της μοτοσυκλέτας και ο δημιουργός πιστεύει ότι έχει αφαιρέσει πάνω από 110 κιλά, αν και δεν την έχει ζυγίσει. Για να το πετύχει χρησιμοποίησε πολλά χειροποίητα εξαρτήματα. Το ρεζερβουάρ μεταφέρθηκε κάτω από τη σέλα, ενώ αλλάχθηκαν τα όργανα και έφτιαξε από την αρχή το εμπρός φτερό, το ψυγείο κι ένα μικρό μασκάκι, πάνω από τον προβολέα.

Τη λεία εμφάνιση της μοτοσυκλέτας συμπληρώνουν οι αλουμινένιες ζάντες σε σχήμα δίσκου και τα καλύμματα των βαλβίδων, ενώ οι κολλήσεις του πλαισίου έχουν λειανθεί.  Αλλαγές έχουν γίνει και στα φρένα με την τρόμπα να είναι καινούργια και να χρησιμοποιούνται μεταλλικά σωληνάκια φρένων. Διατήρησε τις εργοστασιακές αναρτήσεις, αλλά φρόντισε να τις χαμηλώσει. Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που δεν περνά απαρατήρητη και  οι φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν.