Ο John McGuinness στην Norton Superlight

McGuinness: Επιστροφή στους αγώνες

Με την Norton Superlight θα αγωνίζεται από του χρόνου ο John McGuinness, που είχε μείνει εκτός δράσης για σχεδόν 2 χρόνια. Δείτε περισσότερα.

Μεγάλη επιστροφή ετοιμάζει ο σημαντικός Βρετανός αγωνιζόμενος, John McGuinness. Ο αθλητής, σε συνεργασία με την Norton, θα τρέξει στην κατηγορία Superlight του TT για το 2019, οδηγώντας μια Norton Superlight.

Το νέο σηματοδοτεί την επιστροφή του McGuinness στην αγωνιστική δράση, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι το 2017, που τον άφησε εκτός για την υπόλοιπη χρονιά αλλά και για όλο το 2018. Ο McGuinness δήλωσε χαρούμενος με την εξέλιξη και ανυπόμονος να αγωνιστεί, λέγοντας συγκεκριμένα: «Έχω εντυπωσιαστεί από την Superlight. Είναι μια κατηγορία στην οποία δεν έχω τρέξει ποτέ και είμαι πραγματικά χαρούμενος. Θέλω να κερδίζω εκεί. Είναι μια ακόμη ευκαιρία για αυτό και είναι μέσω άλλου κατασκευαστή, σε άλλη κατηγορία».

Για την επιστροφή του McGuinness μίλησε και ο επικεφαλής της Norton, Stuart Garner, λέγοντας: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο να είμαστε, όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε φέτος στο ΤΤ. Θα ήταν γελοίο να παρουσιάσουμε την μοτοσυκλέτα και μετά να βρεθούμε τελευταίοι, πρέπει να βρεθούμε μπροστά όσο πιο γρήγορα γίνεται και αυτό ελπίζουμε να πετύχουμε. Ο John θα έχει όλη την εργοστασιακή υποστήριξη πίσω του και είμαστε διψασμένοι για μια νίκη στο Isle of Man»