Madness Moto: ότι ψάχνεις, θα το βρεις

Δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο ψάχνοντας δεξιά κι αριστερά. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία από γνήσια και after market ανταλλακτικά, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη της Madness Moto, θα βρεις ότι χρειάζεσαι.

Η εταιρεία Madness Moto ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1999 στο Ίλιον με πωλήσεις ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη κατοχύρωσε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες μοτοσυκλετών όπως HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, ΚΤΜ, PIAGGIO, GILERA, SYM, MODENAS και PEUGEOT για την διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών. Το 2004 ήταν χρονιά ορόσημο καθώς δημιουργήθηκε ένα νέο κατάστημα στην ίδια περιοχή. Οι πιο ευρύχωρες και ευχάριστες εγκαταστάσεις στεγάζουν μια μεγάλη γκάμα από γνήσια και after market ανταλλακτικά και αξεσουάρ καθώς και κράνη, αλλά και είδη ένδυσης και υπόδησης αναβάτη. Όλα προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και έχουν επιλεγεί προσεκτικά από τη Madness Moto.



Στόχος του εξειδικευμένου και πρόθυμου προσωπικού είναι να προσφέρει άμεσα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η συνεχής ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας επιτρέπει στη Madness Moto να προσαρμόζεται άμεσα. Στο πλήρως ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα είδη και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια. Μέσα από ένα εύκολο και κατανοητό μενού μπορείτε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει μαζί με την αναλυτική και πλήρως κατανοητή περιγραφή του.  Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ υπάρχει ειδικό τμήμα για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της επαρχίας. Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή κατά την παράδοση, ενώ για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα.



Η Madness Moto κάνει συνεχώς ειδικές  προσφορές σε επιλεγμένα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και επώνυμα είδη ένδυσης, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξοικονομήσετε χρήματα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να καλέσετε στο 210 2633258 και το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρεία θα σας συνδέσει με το κατάλληλο τμήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 479, Ίλιον, 13121, Αττική   
Τηλ.: 210-2633258, 210-2633450
Fax 210-2633214
Viber 6937092566
E-mail  info@madnessmoto.gr
www.madnessmoto.gr
Facebook Page