MRC Κ. Μάντης: Η αξιόπιστη λύση στη βελτίωση, τη συντήρηση και τον έλεγχο μεταχειρισμένης

MRC Κ. Μάντης: Η αξιόπιστη λύση στη βελτίωση, τη συντήρηση και τον έλεγχο μεταχειρισμένης

Αν θέλεις να βελτιώσεις τη μοτοσυκλέτα σου με αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις, η MRC Κ. Μάντης είναι μονόδρομος.

Το πάθος, η τεχνογνωσία αλλά και η συνεχής προσπάθεια  για άψογη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της MRC K. Μάντης την έχει καθιερώσει ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου. Για περισσότερα από 30 χρόνια η εξέλιξη και η επένδυση στις νέες τεχνολογίες δεν σταματά ποτέ και πλέον η δεύτερη γενιά έχει ήδη σημαντική εμπλοκή στην εταιρεία συνεχίζοντας με το ίδιο μεράκι. Η εταιρεία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το κομμάτι της βελτίωσης μοτοσυκλετών και scooter και μάλιστα προετοιμάζει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες υποστηρίζοντας πολλούς Έλληνες αναβάτες σε αγώνες ελληνικών, αλλά και παγκόσμιων πρωταθλημάτων και κυπέλων, χαρίζοντάς τους σημαντικές διακρίσεις και τίτλους.
Αυτό είναι εφικτό χάρη στην πολύτιμη τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά την χρήση υψηλής ποιότητας προϊόντων βελτίωσης κορυφαίων κατασκευαστών του χώρου. Ο απόλυτος κριτής βέβαια της βελτίωσης είναι το δυναμόμετρο της FUCHS που διαθέτει η MRC K. Μάντης, το οποίο μάλιστα έχει πλέον νέο λογισμικό πρόγραμμα για μέτρηση ιπποδύναμης και καυσανάλυση, βοηθώντας έτσι στον σωστό προγραμματισμό εγκέφαλων έλεγχο και διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του κινητήρα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αύξηση της ιπποδύναμης ή έλεγχο πριν την αγορά μεταχειρισμένης.

 



Οι πτυχιούχοι μηχανικοί παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια, ώστε να είναι ενημερωμένοι για όλες τις καινούργιες τεχνολογίες και να μπορούν να δώσουν λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Γνωρίζουν σε βάθος όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά συστήματα μιας μοτοσυκλέτας και διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχάνημα της TEXA και άλλων εταιρειών που είναι συμβατά με Yamaha, Honda, Kawasaki και γενικά όλες τις μοτοσυκλέτες. Έτσι μπορούν να αναλάβουν τη συντήρηση και την επισκευή κάθε μοντέλου ανεξαρτήτως κατασκευαστή και φυσικά να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένες εργασίες όπως καθαρισμό μπεκ και άλλες.



Τo πιο δυνατό όμως στοιχείο της MRC K. Μάντης είναι η απόλυτη εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες της Suzuki και έχει on line σύνδεση με τον κατάλογο ανταλλακτικών της εταιρείας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή με απόλυτη ακρίβεια την διαθεσιμότητα και τις τιμές όλων των γνήσιων ανταλλακτικών Suzuki και μπορούν να σε ενημερώσουν έγκυρα ώστε να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα. Επίσης, έχει σύνδεση και με το Suzuki Motorcycle Portal για άμεση πρόσβαση service manual, τεχνικές πληροφορίες, χαρακτηριστικά και ανακλήσεις για όλα τα μοντέλα της Suzuki.
Από το 2009 είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και κέντρο ανταλλακτικών των SYM, Daytona, οπότε μπορείτε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας για οτιδήποτε αφορά τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σας, καθώς παρέχουν υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Για περισσότερες πληροφορίες:
Μιχαλακοπούλου 169, 11527, Αθήνα
Τηλ.: 210 7487092
www.mrckmantis.gr 
Facebook Page