Λουκέτο στο μουσείο του Jorge Lorenzo

Κλείνει οριστικά το εγχείρημα του Ισπανού αναβάτη με φήμες να μιλούν για φοροδιαφυγή εκ μέρους του… Δείτε περισσότερα.

Μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον «επιχειρηματία» Jorge Lorenzo: To ιδιόκτητο του μουσείο, με όνομα «World Champions by 99» έκλεισε οριστικά. Το μουσείο, το οποίο φιλοξενούσε μια μεγάλη συλλογή προσωπικών αντικειμένων του Lorenzo, κάποιες από τις μοτοσυκλέτες του, αλλά και αντικείμενα από πολλούς πρωταθλητές των Grand Prix αλλά και της Formula 1, έπαυσε τις λειτουργίες του μετά από μόλις 3 χρόνια.

Οι αιτίες επισήμως δεν έγιναν γνωστές, ενώ και ο ίδιος ο Lorenzo δεν έχει προβεί σε δηλώσεις. Παρόλα αυτά, κάποια ισπανικά μέσα ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν την αλήθεια, η οποία έχει να κάνει με υπόθεση φοροδιαφυγής. Πιο συγκεκριμένα, ο Jorge Lorenzo φέρεται να έχει ήδη λάβει μια ειδοποίηση για παροχή φορολογικών πληροφοριών, από την κυβέρνηση της Ανδόρρας, μια είδηση που μόνο ερωτηματικά προκαλεί…

Το μουσείο του Lorenzo φιλοξενούσε, σε έναν χώρο 400 τετραγωνικών μέτρων, πολλά προσωπικά αντικείμενα του «99», όπως κράνη, στολές, εξοπλισμό και πολλά άλλα, κάποιες από τις μοτοσυκλέτες του Ισπανού και αντικείμενα πρωταθλητών όπως του Casey Stoner, του Kevin Schwantz και του Valentino Rossi, αλλά και αντικείμενα από τους θρύλους της Formula 1, Michael Schumacher και Ayrton Senna.