net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα ολοκαίνουρια AK550 σε πλήρη παράταξη στο πίσω μέρος του οινοποιείου

Μερικά από τα μοντέλα της Κymco παρευρέθησαν ως εκθέματα στον χώρο υποδοχής.

Εξοπλισμός – Χαρακτηριστικά – Aνεση και πολυτέλεια

Η αεροδυναμική σιλουέτα του AK 550 διαθέτει φωτιστικά τύπου LED, σκαλιστά διακριτικά σήματα και πολλαπλής υφής επιφάνεια καθίσματος και ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Η επιθετικότητα, είναι διάχυτη σε όλο το μήκος του scooter, από τα εμπρός γωνιώδη φωτιστικά, μέχρι την αιχμηρή σχεδίαση της ουράς. Η πολυτελής ναυαρχίδα στα scooter της Kymco προσφέρει πλήθος εργονομικών χαρακτηριστικών προς όφελος της ευχρηστίας και της άνεσης του αναβάτη. Το χαμηλό ύψος της σέλας εξασφαλίζει ευκολία στης επαφή των ποδιών με το έδαφος, κάτι που συμβάλει στην ευχρηστία και στην ευκολία στην οδήγηση, ιδιαίτερα σε αστικές συνθήκες.

Ο χώρος αποθήκευσης είναι αρκετός για να χωρέσει 2 κράνη, ένα full face και ένα jet. Οι πρακτικοί χώροι αποθήκευσης συνεχίζονται με τα δύο ντουλαπάκια στο εσωτερικό της ποδιάς που εκτός ότι μπορούν να δεχτούν μικροαντικείμενα, διαθέτουν και θύρα USB. Στο στάνταρ εξοπλισμό ανήκει το σύστημα διασύνδεσης noodoe, που μέσω ειδικής εφαρμογής για smartphone δίνει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες και σε χρήσιμες ενημερώσεις. Ο κατάλογος του στάνταρ εξοπλισμού συνεχίζεται με τους αναδιπλούμενους καθρέπτες, το ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα, τα θερμαινόμενα γκριπ και το χρήσιμο χειρόφρενο. 

Τα όργανα εποπτείας αποτελούνται από 3 ψηφιακές οθόνες, οι οποίες έχουν πλήθος ενδείξεων, μέχρι και ένδειξη πίεσης ελαστικών! Και ο αναβάτης μπορεί να πλοηγηθεί σε αυτές, μέσω των εύχρηστων διακοπτών στα χειριστήρια. 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ