• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ξηλώνεται ο Μεγάλος Περίπατος στην Πανεπιστημίου!

 

Πεταμένα λεφτά 2 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ, για τον Μεγάλο Περίπατο ο οποίος, από ότι φαίνεται, θα «τελειώσει» τους επόμενους μήνες. Δείτε τι ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηνών.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Σε μια είδηση που προκαλεί μάλλον οργή, ειδικά εν μέσω πανδημίας και επικείμενης τεράστιας οικονομικής κρίσης, ο πολυσυζητημένος «Μεγάλος Περίπατος» θα… ξηλωθεί στους επόμενους μήνες! Η είδηση κυκλοφόρησε σε ελληνικά ειδησεογραφικά μέσα τις προηγούμενες ώρες και καταδεικνύει ότι, τελικά, τα προβλήματα που έφερε το έργο ήταν πολλά.
 
Σε ρεπορτάζ παλαιότερων ημερών, ελληνικές ιστοσελίδες κατέδειξαν ότι ο «Μεγάλος Περίπατος» στην Πανεπιστημίου παρακμάζει, με χρώματα οδοστρώματος που καταστράφηκαν  μετά από μόλις 3 μήνες. Την είδηση και την επιβεβαίωση του «ξηλώματος» του έργου από την οδό Πανεπιστημίου, συνοδεύουν και δηλώσεις του κ. Κώστα Μπακογιάννη, Δημάρχου Αθηνών.
 
Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε, ότι το έργο του Μεγάλου Περιπάτου είχε μορφή… προσομοίωσης (!), η οποία τελικά «βγήκε και δεν βγήκε», όπως χαρακτηριστικά είπε! Ο Δήμαρχος συνέχισε ανακοινώνοντας ότι η Πανεπιστημίου θα αναπλαθεί ολικά, μέσα στο 2021, και μας προέτρεψε να «ξεχάσουμε την Πανεπιστημίου που ξέρουμε», αφού το έργο θα λάβει μόνιμη μορφή. Ή με απλά λόγια, σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ (1.870.074,4 ευρώ) δόθηκαν για ένα προσωρινό έργο, που έφερε μάλιστα ΚΑΙ κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο κατά την κατασκευή του.
 
Περιμένουμε και περισσότερες επίσημες πληροφορίες.

Πηγή: News247
Φωτό: ProtoThema

 
  • Γιαννης

    Μονον η Αποκεντρωση θα φερει αποτελεσματα. Δεν ειναι δυνατον να ζουνε 5000000 ανθρωποι εδω μεσα συν τους αλλοδαπους.