H εικόνα της απαράδεκτης ασφαλτόστρωσης στην Κοζάνη, στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών.

H εικόνα της απαράδεκτης ασφαλτόστρωσης στην Κοζάνη, στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών.

Κοζάνη: Κάποιοι έστρωσαν το δρόμο... κάπως έτσι

Ελληνικές αποκλειστικότητες: Αναρωτιόμαστε ποιος να είναι πίσω από αυτή την ασφαλτόστρωση-ανέκδοτο, που συνέβη στην πόλη της Κοζάνης. Τι θα του κάνατε αν τον είχατε μπροστά σας;

Κάτι σαν ασφαλτόστρωση θέλησαν να πραγματοποιήσουν συνεργεία στην Κοζάνη, τα οποία εν τέλει προχώρησαν στην λογική των μπαλωμάτων αφήνοντας δύο δρόμους σε κακό χάλι.

Την είδηση αυτή αναφέρουν τοπικά μέσα της περιοχής και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα kozanilife.gr, την οποία συνοδεύουν με τις εικόνες που μπορείτε να δείτε λίγο πιο πάνω. Σύμφωνα λοιπόν με τα τοπικά μέσα της Κοζάνης, αυτή είναι η εικόνα των οδών Ξηρολίμνης και Πετρανών.
 
Προφανώς στους δύο δρόμους χρειάζονταν να πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση, ωστόσο το συνεργείο που ανέλαβε τη δουλειά προχώρησε στη λύση των μπαλωμάτων, που είναι ιδιαιτέρως διαδομένη στη χώρας μας. Έτσι όπως όλα δείχνουν τα σημεία του δρόμου που είχαν τις περισσότερες αλλοιώσεις καλύφθηκαν από άσφαλτο, ενώ τα υπόλοιπα παρέμειναν όπως ήταν.

Φυσικά σε λίγο καιρό ο δρόμος θα είναι σε χειρότερη κατάσταση απ ότι πριν, όμως η ιστορία έχει δείξει πως και πάλι θα ακολουθηθεί η ίδια λύση!