Κλειδαριές Auvray: Με την ανώτερη γαλλική πιστοποίηση

Η ασφάλεια τις μοτοσυκλέτας σου δεν είναι απλή υπόθεση. Θα την αφήσεις στην τύχη ή θα εμπιστευτείς τη σιγουριά του ονόματος Auvray;

Η Auvrey κατασκευάζει αντικλεπτικές κλειδαριές ασφαλείας για περισσότερα από 35 χρόνια και η γκάμα της περιλαμβάνει προϊόντα που έχουν λάβει την ανώτερη πιστοποίηση SRA από το γαλλικό κράτος. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, ώστε να προστατεύουν αποτελεσματικά την επένδυσή σας απέναντι σε κακόβουλες ενέργειες. Η υψηλή ποιότητα, η εξειδίκευση και η πολύχρονη εμπειρία έχει καθιερώσει την Auvray στον χώρο της ασφάλειας και των αντικλεπτικών συστημάτων μοτοσυκλετών, scooter και ποδηλάτων.

Οι κλειδαριές με πιστοποίηση SRA συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση που καλύπτει οποιαδήποτε δυσλειτουργία που προέρχεται από ελαττωματικό υλικό ή ανθρώπινο λάθος κατά τη διαδικασία παραγωγής. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο το μόνο που έχει να κάνει ο καταναλωτής είναι να επιστρέψει το ελαττωματικό προϊόν στον dealer από όπου το προμηθεύτηκε για να το αντικαταστήσει εντελώς δωρεάν.

Η γκάμα της Auvrey περιλαμβάνει κλειδαριές δισκοφρένου με συναγερμό ή χωρίς, πέταλα σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και διαστάσεων, αλυσίδες, κουλούρες και ειδικού τύπου άλλες κλειδαριές. Σύντομα θα έχουμε από την Auvray κλειδαριές με πιστοποίηση SRA χωρίς κλειδί, αλλά και συστήματα εντοπισμού.

Στη χώρα μας εισάγονται και διανέμονται αποκλειστικά από τη ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ.

Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 26, Καλλιθέα

Τηλ: 210 4221060

motopegasus.com
kabuto-helmets.gr