net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κερδίστε ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης SYM

Κερδίστε τη συμμετοχή σας σε σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης με κάθε αγορά ενός από τα παρακάτω μοντέλα SYM. Ο διαγωνισμός ισχύει από 1/07/2017 έως 21/07/2017. Ακολουθεί δελτίο τύπου.

 
Με την αγορά ενός μοντέλου MAXSYM, CRUISYM, CITYCOM, GTS και JOYRIDE από την εταιρεία SYM, μπορείτε να κερδίσετε μια από τις 27 προβλεπόμενες θέσεις για ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου 2017 στην πίστα του Αγίου Κοσμά, με συμβολικό κόστος συμμετοχής 10 ευρώ.
 
Το σεμινάριο θα βοηθήσει στο να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού, που κάνουν οι αναβάτες scooter, καθώς κινούνται μέσα στη πόλη. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρουσιάζονται οι βασικές αρχές οδήγησης ενός scooter μέσω μίας απλής μεθοδολογίας και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης που το California Superbike School διδάσκει με παγκόσμια επιτυχία τα τελευταία 35 χρόνια.
 
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο www.sym.gr για να μπείτε στην κλήρωση. Το κουπόνι συμμετοχής μπορείτε να το παραλάβετε μέχρι τις 21 Ιουλίου από το κατάστημα της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., Θησέως 312 ή από το κατάστημα αγοράς του οχήματος.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ