Κερδίστε 3 μπαταρίες λιθίου Skyrich

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε μια από τις 3 μπαταρίες λιθίου της Skyrich.

 
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται ο θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter της χρονιάς. Φέτος όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 60 ακόμα χρήσιμα και επώνυμα δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου. Ανάμεσά τους και μπαταρίες λιθίου Skyrich από την ΠΕΡΚΟ Α.Ε.
 
Οι μπαταρίες λιθίου της Skyrich είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλώσιµα υλικά, κατάλληλες για μοτοσυκλέτες κάθε κυβισμού. Προσφέρουν έως και 65% χαμηλότερο βάρος σε σχέση µε µια συμβατική μπαταρία μολύβδου, έχουν μικρότερες διαστάσεις και έως 5 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Χρειάζονται λιγότερο χρόνο φόρτισης, ενώ ο χαμηλός ρυθμός αποφόρτισης τις απαλλάσσει από τη χρήση φορτιστή / συντηρητή μπαταρίας όταν η μοτοσυκλέτα μένει ακίνητη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ΠΕΡΚΟ Α.Ε κάνει δώρο 3 μπαταρίες λιθίου της Skyrich σε αντίστοιχους τυχερούς.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΠΕΡΚΟ Α.Ε  για την ευγενική προσφορά των μπαταριών.