Κέρδισε ένα κράνος Scorpion Exo Combat

Πάρε μέρος στον νέο διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα ξεχωριστό κράνος της Scorpion από τα Papastavrou Shops.

Ξεχάστε τον Αγιο Βασίλη, φέτος το καλύτερο δώρο σας το φέρνουν τα Papastavrou Shops, αφού σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα μοναδικό κράνος της Scorpion και συγκεκριμένα το ιδιαίτερης σχεδίασης Exo Combat, που δεν περνά απαρατήρητο.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Τρίτη στο facebook, καθώς και στη σελίδα των Papastavrou Shops. Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε ΕΔΩ.



Το Exo Combat είναι ένα modular κράνος, που σημαίνει ότι διαθέτει αφαιρούμενο σαγόνι και μπορεί από full face να μετατραπεί σε jet. Το εξωτερικό κέλυφος των ¾ είναι κατασκευασμένο από Polycarbonate και έχει εξελιχθεί σε αεροδυναμική σήραγγα προκειμένου να προσφέρει όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, ενώ η πίσω αεροτομή κρατάει το κράνος σταθερό και βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα.

Διαθέτει ανακλινόμενη φιμέ ζελατίνα και προηγμένο σύστημα εξαερισμού με ρυθμιζόμενους αεραγωγούς εμπρός και πίσω. Η εσωτερική αφαιρούμενη, υποαλλεργική επένδυση μπορεί να πλυθεί και είναι άνετη και ευχάριστη στο άγγιγμα. Το κλείσιμο του Exo Combat γίνεται με μικρομετρική πόρπη για ευκολία και ακρίβεια στη ρύθμιση.



Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου 2019 και το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Moto Τρίτη, παράλληλα με την ενημέρωσή του τηλεφωνικά και μέσω e-mail.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας του Moto Τρίτη στο Facebook
Link της σελίδας των Papastavrou Shops στο Facebook