Κέρδισε 5 μετρήσεις πλαισίου

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε μια από τις 5 μετρήσεις πλαισίου της MotoCert.

Ψήφισε εδώ και διεκδίκησε 4 μοτοσυκλέτες και 65 ακόμα μοναδικά δώρα.

Το Best Moto, o θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter της χρονιάς, συνεχίζεται και φέτος. Αυτή τη φορά όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 65 ακόμα μοναδικά δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου. Η MotoCert, έφερε στην Ελλάδα το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου του κόσμου και προσφέρει εντελώς δωρεάν 5 μετρήσεις σε ισάριθμους τυχερούς. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ μέτρησης f.i.x ή f.e.in.
 
Το επαναστατικό σύστημα f.i.x πραγματοποιεί μετρήσεις πλαισίου σε scooter, αλλά διαφοροποιείται από άλλα ανάλογα συστήματα, αφού δεν χρειάζεται να γίνει καμιά απολύτως αποσυναρμολόγηση. Παλαιότερα η συγκεκριμένη μέτρηση ήταν εξαιρετικά χρονοβόρα και είχε μεγάλο κόστος, επειδή έπρεπε να αφαιρεθούν τα πλαστικά του scooter, αλλά και το πιρούνι σε κάποιες περιπτώσεις. Το συγκεκριμένο σύστημα σχεδιάστηκε αποκλείστηκα για scooter και επιτρέπει τη μέτρηση του πλαισίου, της μονάδας κινητήρα – μετάδοση και του πιρουνιού μέσα σε λίγα λεπτά, ώστε να διαπιστωθούν τυχών μετατοπίσεις των τροχών. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων συγκρίνονται με τις εργοστασιακές τιμές μέσα από μια πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς με τα νεότερα μοντέλα της αγοράς.


 
Το σύστημα f.e.in μετράει το πιρούνι οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας, scooter ή παπιού και εντοπίζει με ακρίβεια τις αποκλίσεις. Το εμπρός σύστημα ανάρτησης μιας μοτοσυκλέτας είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα εξαρτήματα και είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε περίπτωση πτώσης. Μικρές μεταβολές είναι αδύνατο να εντοπιστούν με γυμνό μάτι και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη συμπεριφορά του δικύκλου και να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ασφάλεια του αναβάτη. Μόνο το σύστημα f.e.in της MotoCert μπορεί να αποτυπώσει την πραγματική κατάσταση του πιρουνιού παρέχοντας τεκμηριωμένα αποτελέσματα.


 
Είχες κάποια πτώση και δεν είσαι σίγουρος για το αν επηρεάστηκε το πλαίσιο ή αν έγινε σωστά η επισκευή; Μήπως η μεταχειρισμένη που κοιτάζεις «έχει πάρει»; Έχεις προβλήματα στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας σου; Η MotoCert δίνει απαντήσεις και μάλιστα επίσημα με έγκυρες, γραπτές πιστοποιήσεις. Έτσι, μπορείς να αποφύγεις τα έξοδα μιας πανάκριβης επισκευής σε μια μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα που σκέφτεσαι να αγοράσεις ή να δώσεις μεγαλύτερη αξία σε αυτή που έχεις παρέχοντας γραπτές αποδείξεις για την καλή της κατάσταση. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του MotoCert είναι ότι δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί η μοτοσυκλέτα, μιας και οι μετρήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από κάμερες και λέιζερ. 
 
Η MotoCert μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών προσφέρει της υπηρεσίες της σε όλη την Αττική και σύντομα θα υπάρξει κάλυψη σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Κρήτη. Κλείστε σήμερα ραντεβού και μια από τις κινητές μονάδες θα βρεθεί στον συνεργάτη που εσείς θα επιλέξετε.  
 
Ευχαριστούμε θερμά τη MotoCert για την ευγενική χορηγία των μετρήσεων.