Kawasaki Z900RS με κομπρέσορα!

Μια δημιουργία που έχει εμφανιστεί στην έκθεση του Τόκιο και προκαλεί την προσοχή! Είναι άραγε μοντέλο παραγωγής;

Δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, αυτό που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά όμως είναι ότι βρίσκεται στην έκθεση του Τόκιο και εντυπωσιάζει τα πλήθη! Πρόκειται, βασικά, για μια Z900RS με πολλές μετατροπές που θυμίζει μοτοσυκλέτα της δεκαετίας του 1970.

Και, όχι όποια και όποια μοτοσυκλέτα, αλλά την Z1-R του 1977, η οποία ήταν και η πρώτη μοτοσυκλέτα παραγωγής με turbo. Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με έναν κομπρέσορα, ο οποίος αναλαμβάνει να υπερτροφοδοτήσει την μοτοσυκλέτα, με την θέση του να φαίνεται ξεκάθαρα στην δεξιά πλευρά του μοντέλου.

Η μετατροπή όμως δεν σταματά εκεί, καθώς οι δημιουργοί της μοτοσυκλέτας κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια, προκειμένου να την κάνουν να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με το Z1-R.

Προσέξτε την βαφή, τις αποχρώσεις που έχουν επιλεγεί και τα  τελικά των εξατμίσεων σε μαύρο ματ χρώμα, που βγαίνουν και από τις δύο πλευρές της μοτοσυκλέτας. Ακόμα, η σέλα και η ουρά αποτελούν πιστές αναφορές σε εκίνη την εποχή, με το ιδιαίτερο στυλ τους. Αλλαγμένοι είναι επίσης, και οι τροχοί.

Κλείστε τα… στόματά σας: Το μοντέλο δεν θα αποτελέσει μέρος της γκάμας της Kawasaki, είναι όμως μια εξαιρετική custom δημιουργία σε έναν χώρο που της αρμόζει απίστευτα!