Κάνε το Tracer 700 κορυφαίο με προϊόντα Barracuda

Το πολυαναμενόμενο Yamaha Tracer 700, μια από τις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας του, είναι εδώ. Η Barracuda σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις την εμφάνιση και την πρακτικότητα του, μέσα από μια πλούσια γκάμα κορυφαίων αξεσουάρ.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η Barracuda δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και κοσμεί με τα αξεσουάρ της μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο. Τα αξεσουάρ της είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά με κορυφαίο φινίρισμα και βελτιώνουν την εμφάνιση και την πρακτικότητα της μοτοσυκλέτας.
 
Το Tracer 700 ήταν και παραμένει μια από τις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας. Είναι μια πολυδιάστατη μοτοσυκλέτα που μπορεί να εκτελεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και ταιριάζει γάντι στα Ελληνικά δεδομένα. Η Barracuda φρόντισε να γεμίσει τον κατάλογο με μια πληθώρα από αξεσουάρ για το δημοφιλές μοντέλο, ώστε να βελτιώσεις την εμφάνιση και την πρακτικότητά του.
 
Πιο συγκεκριμένα η γκάμα περιλαμβάνει μανιτάρια πλαισίου , βάση πινακίδας, ανεμοθώρακα, προστατευτικό φαναριού, αντίβαρα, καθρέπτες, προβολάκια με βάσεις τοποθέτησης και διακόπτη ενεργοποιησης, ρυθμιζόμενες μανέτες και πολλά ακόμα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Όλα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ιταλία περνώντας από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.
 
Αν θέλετε κι εσείς να κάνετε το Tracer 700 σας να ξεχωρίζει, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Moto Discovery για να δείτε από κοντά τα προϊόντα της Barracuda και άλλων κορυφαίων εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες:
 
Αχαρνών 350, 111 45, Αθήνα
Τηλ: 210 2028898
Email: info@moto-discovery.com
www.barracudamoto.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00