Καλοκαιρινή συλλογή Bering από την Σπηλιώτης Α.Ε.

Η Bering κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της ένδυσης αναβάτη, αφού από το 1951 κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα από υψηλής τεχνολογίας υλικά, που διακρίνονται για την απόδοσή τους στις χαμηλές θερμοκρασίες και τη δυνατότητα να απωθούν το νερό.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό με στόχο την άνεση του αναβάτη, αλλά και την όμορφη εμφάνιση. Φυσικά, η προστασία είναι σε πρώτο πλάνο και για αυτό φροντίζουν τα πιστοποιημένα προστατευτικά που χρησιμοποιούνται σε όλα τα ρούχα της. Η γκάμα της περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία μπουφάν, γάντια, αλλά και υποδήματα. Το καλοκαίρι δημιουργεί ειδικές απαιτήσεις για τον προστατευτικό ρουχισμό του αναβάτη αφού πρέπει να είναι ειδικά κατασκευασμένος για μέγιστο αερισμό. Στη Σπηλιώτης Α.Ε. θα βρεις την καινούργια καλοκαιρινή συλλογή με είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας της κορυφαίας Bering. Τα προϊόντα της εταιρείας χαρακτηρίζονται από τα μεγάλα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που παρέχουν, ενώ η υψηλή ποιότητα συνδυάζεται με την προσιτή τιμή.
 
Μπουφάν Καλοκαιρινό Riko Γκρι
119,90 ευρώ 

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα Fibretech 600d με μεγάλα διάτρηματα που επιτρέπουν την εισαγωγή του αέρα στο εσωτερικό. Φέρει προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες και έχει υποδοχή για τοποθέτηση προστατευτικού στην πλάτη. Φέρει ανακλαστικά σημεία, ενώ οι ρυθμίσεις στη μέση βοηθούν στην άριστη εφαρμογή του. 

Γάντια Dereck Camo
79,45 ευρώ



Έχουν ενίσχυση στην παλάμη και σκληρό πολυμερές προστατευτικό στις αρθρώσεις. Διαθέτουν ρυθμιζόμενο ιμάντα στον καρπό για άριστη εφαρμογή και φέρουν ανακλαστικά ένθετα για καλύτερη ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Γάντια Fletcher Summer
45,00 ευρώ


Τα Fletcher είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας συνθετικά υλικά. Έχουν ενίσχυση στην παλάμη και σκληρό πολυμερές προστατευτικό στις αρθρώσεις. Έχουν ελαστική σούρα στον καρπό και ιμάντες velcro για άριστη εφαρμογή.
 
Μπουφάν Καλοκαιρινό Wallace 3/4 Μαύρο
179,90 ευρώ
 

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα Fibretech 600d με μεγάλα διάτρητα τμήματα που επιτρέπουν την εισαγωγή του αέρα στο εσωτερικό. Διαθέτει προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες  και έχει υποδοχή τοποθέτηση προστατευτικού στην πλάτη. Φέρει ανακλαστικά σημεία για ασφαλέστερη οδήγηση τη νύχτα και έχει ρυθμίσεις στη μέση για άριστη εφαρμογή. Έχει μεγάλες πρακτικές τσέπες.

Μποτάκια Mercure Summer
169,90 ευρώ

Μποτάκια Bering ιδανικά για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Είναι κατασκευασµένα από ανθεκτικά υλικά που επιτρέπουν την αναπνοή του ποδιού. Κλείνουν µε κορδόνια και µεγάλο ιµάντα Velcro για άριστη εφαρµογή. Έχουν ενισχυµένη εξωτερική σόλα vibram. 
 
Παντελόνι Καλοκαιρινό Cancun
147,00 ευρώ

Διαθέτει διάτρητα τμήματα που επιτρέπουν τον πλήρη αερισμό του σώματος. Είναι κατασκευασμένο από FibreTech 600D και έχει ξεχωριστή αδιάβροχη επένδυση. Διαθέτει προστατευτικά CE και έχει velcro στη μέση για άριστη εφαρμογή. Φέρει ανακλαστικά σημεία. Έχει φερμουάρ που επιτρέπει τη σύνδεση του με μπουφάν.

Δείτε όλες τις προσφορές σε είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας με ένα κλίκ στο www.spiliotis.gr