O Toby Price

Και ο Toby Price στον αγώνα κατά των πυρκαγιών

Σε κίνηση υποστήριξης για τις φωτιές που πλήττουν την πατρίδα του Αυστραλία, προέβη ο Toby Price, μαζί άλλες προσωπικότητες του αθλητισμού και όχι μόνο. Δείτε περισσότερα.

Ο Αυστραλός Toby Price, νικητής στο περσινό Dakar και ένα από τα φαβορί για φέτος, πήρε και αυτός μέρος στην υποστήριξη του αγώνα των πυροσβεστών στην πατρίδα του Αυστραλία, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μια πύρινη καταστροφή άνευ προηγουμένου. Ο Price διέθεσε την μπλούζα και το παντελόνι που φορούσε στην εκκίνηση του φετινού Dakar, σε δημοπρασία μέσω Facebook και θα δώσει όλα τα έσοδα στην πυροσβεστική υπηρεσίας της νέας Νότιας Ουαλίας.

Ο Price δήλωσε για την κίνηση του αυτή: «Οι πυροσβέστες αντιμετωπίζουν μια πολύ μεγαλύτερη πρόκληση από αυτή που θα αντιμετωπίσω εγώ τις επόμενες 12 μέρες. Αν μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω με κάθε τρόπο. Σας παρακαλώ κάντε το και εσείς και βοηθήστε αυτούς τους ανθρώπους. Με κάθε τρόπο αν μπορούμε να βοηθήσουμε, είτε αγοράζοντας περισσότερες αντλίες είτε φαγητό, να κρατήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να παλεύουν. Είναι συντριπτικό να βλέπεις αυτό που συμβαίνει».

Μέχρι τώρα, η προσφορά του Toby Price συγκεντρώνει 13.001 δολάρια Αυστραλίας, ενώ θα κλείσει στις 18 Ιανουαρίου.  Μπορείτε να την δείτε στην σελίδα του Price στο Facebook κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Η υποστήριξη από όλο τον κόσμο υπέρ του αντιπυρικού αγώνα στην Αυστραλία  είναι συγκινητική, με τις δωρεές να αυξάνονται μέρα με την μέρα με την ελπίδα να λήξει σύντομα, μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές όλων των εποχών.