Και για μεταχειρισμένη στη Makrakis Moto Service θα πας

Αν ψάχνεις μια προσεκτικά ελεγμένη και εγγυημένη μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα, αξίζει να επισκεφτείς τη Makrakis Moto Service.

Η Makrakis Moto Service θα σου είναι σίγουρα γνωστή αφού εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στον χώρο της συντήρησης και επισκευής δικύκλων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η οικογένεια Μακράκη βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και 60 χρόνια και συνεχίζει με τον Χρήστο Μακράκη να συνδυάζει την εμπειρία του πατέρα του, Αλέξανδρου, με την δική του τεχνογνωσία από τους αγώνες supermotard και motocross.

Εκτός όμως από υψηλού επιπέδου afres sales υπηρεσίες, η Makrakis Moto Service διαθέτει και μεγάλο στόλο από μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες και scooter. Όλες έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή και έχουν δεχθεί τη φροντίδα των μηχανικών ώστε να είναι σε άψογη κατάσταση. Οι επιλογές είναι πολλές και θα βρεις σίγουρα το δίκυκλο που καλύπτει τις ανάγκες σου, ενώ μπορείς να το αποκτήσεις ακόμα πιο εύκολα κάνοντας ανταλλαγή τη μοτοσυκλέτα που ήδη έχεις.

Να θυμίσουμε ότι στο κατάστημα θα βρεις μεγάλη ποικιλία από γνήσια και after market ανταλλακτικά και λιπαντικά με την υπογραφή κορυφαίων ονομάτων του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αχαρνών 345, Κ.Πατήσια
Τηλ.: 211 1161548
e-mail: makrakismotoservice@gmail.com
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Διαβάστε ακόμα: