• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κ. Μητσάκης: Στην Ινδονησία με το GTR150

 

Ένα ταξίδι 3.500 χιλιομέτρων στην Ινδονησία πραγματοποίησε ο μεγάλος ταξιδιώτης και δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μητσάκης. Διαβάστε περισσότερα…

Ένα ακόμα ανατρεπτικό ταξίδι σε δυο τροχούς πραγματοποίησε ο γνωστός φωτογράφος-δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης, αυτή την φορά στην Νοτιοανατολική Ασία. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας αναβάτης διέτρεξε 3.500 χλμ. στους δρόμους της εξωτικής Ινδονησίας, οδηγώντας το νέο HONDA GTR 150 SUPRA.

Με αφετηρία την πρωτεύουσα Jakarta (Τζακάρτα) και πεδίο ταξιδιωτικής δράσης τα νησιά Java (Ιάβα), Bali (Μπαλί), Lombok (Λομπόκ) και Sumbawa (Σουμπάουα), ο Κωνσταντίνος Μητσάκης βίωσε στην σέλα ενός μαύρου GTR 150 SUPRA την δίτροχη περιπέτεια δρόμου «INDONESIAN GTRider».  

Για 15 ημέρες, αρχαίοι ινδουιστικοί ναοί, εξωτικές παραλίες, χωριά κρυμμένα στην τροπική βλάστηση, πρωτόγνωρα ήθη και έθιμα, ανενεργά ηφαίστεια και φιλόξενοι άνθρωποι με αυθόρμητα χαμόγελα καρδιάς «αποκαλύφθηκαν» στην εξερευνητική ματιά του Έλληνα GTRider.
Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μητσάκη, ο δυνατός σε επιδόσεις κινητήρας, το χαμηλό βάρος και η υποδειγματική σταθερότητα του GTR 150 SUPRA, τον βοήθησαν να ανταπεξέλθει στις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες των κυκλοφοριακά κορεσμένων δρόμων της Ινδονησίας.

Ο ίδιος, απόλυτα ενθουσιασμένος από την γνωριμία του με το HONDA GTR 150 SUPRA, δήλωσε: «Για ακόμα μια φορά, η HONDA ανέβασε ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού στην δημοφιλή κατηγορία των παπιών, κατασκευάζοντας ένα τετράχρονο υδρόψυκτο παπί με συμπλέκτη, που συμπεριφέρεται στο δρόμο σαν μια μικρή sport  μοτοσυκλέτα. Χάρη στην άριστη ενεργητική ασφάλεια, τον πλούσιο εξοπλισμό και την ποιοτική κατασκευή του, το HONDA GTR 150 SUPRA με ταξίδεψε ξεκούραστα και απροβλημάτιστα για 3.500 χλμ. Παρόλο το μεγάλο φορτίο των αποσκευών μου, μεγάλη εντύπωση μού προκάλεσε η δεμένη και ενιαία αίσθησή του. Διαθέτοντας στιβαρό πλαίσιο και ψαλίδι, πολύ δυνατά και με καλή αίσθηση φρένα, υποδειγματική σε σχεδίαση και άνεση σέλα, χαμηλή κατανάλωση, αναρτήσεις που “διάβαζαν” συνεχώς τον δρόμο και αυτονομία που άγγιζε τα 200 χλμ., το HONDA GTR 150 SUPRA αποδείχθηκε ο αξιόπιστος “συνοδοιπόρος” μου στο αστικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ινδονησίας».
 

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ