Ο Jorge Martin

Ο Jorge Martin

Martin: Ο Rossi μου χάιδεψε τα μαλλιά και δεν λούστηκα για μια εβδομάδα

Είναι φυσικό ότι οι νεότεροι αναβάτες που αποτελούν το φετινό grid, έχουν μεγαλώσει έχοντας ως είδωλο, τον Valentino Rossi.

Ένας από αυτούς είναι και ο Jorge Martin, ο 24χρονος αναβάτης της Pramac Ducati και ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στις πίστες, καθώς έχει ήδη μια νίκη στην μεγάλη κατηγορία και ένα βάθρο στο 3ο αγώνα της φετινής σεζόν. Σε συνέντευξη που έδωσε, ο Ισπανός θυμήθηκε την στιγμή που συναντήθηκε με τον Valentino Rossi, στην πρώτη του επίσκεψη στα paddocks αγώνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Ο Rossi με άγγιξε στα μαλλιά, δεν πλύθηκα για μια εβδομάδα!»

Πιθανώς αστειευόμενος, ο Martin θυμήθηκε την παρουσία του στην πίστα της Valencia το 2006, όταν και είδε για πρώτη φορά τον «Γιατρό» από κοντά: «Το 2006 μπήκα στα paddocks του MotoGP στην Βαλένθια για πρώτη φορά. Συνάντησα τον Valentino και με χάιδεψε στο κεφάλι. Μετά από αυτό, δεν έλουσα τα μαλλιά μου για μία εβδομάδα». Σημειωτέον, ότι τότε ο Martin ήταν μόλις 8 χρονών!

«Πιο εύκολη στις στροφές η μοτοσυκλέτα, πέρσι είχαμε πλεονέκτημα τελικής»

Μιλώντας για την αγωνιστική του Ducati, ο Martin είπε: «Η GP22 είναι πολύ πιο εύκολη στις στροφές. Αλλά πέρσι, η τελική ταχύτητα ήταν το μεγάλο μας πλεονέκτημα, ενώ φέτος δεν είναι: Πρέπει να ανακτήσουμε αυτό το πλεονέκτημα, αλλά συνολικά οι δυνατότητες της μοτοσυκλέτας είναι υψηλότερες από ότι πέρσι».

Συνέχεια του άρθρου >>>