net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στείλε μερικές φωτογραφίες από τη δική σου ξεχωριστή δημιουργία στους οργανωτές του SMF και δες το να εκτίθεται στη γιορτή των δύο τροχών!

Ι CUSTOMIZE στο Scooter Moto Festival!

Έχεις ένα δίκυκλο διαφορετικό από τα άλλα και θέλεις να το δείξεις σε όλους; Η γιορτή των δύο τροχών, το φετινό Scooter Moto Festival, σου δίνει αυτή τη δυνατότητα με την πρόσκληση δωρεάν συμμετοχής στο I CUSTOMIZE!

 
Το I CUSTOMIZE είναι ένα νέο event που θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά στο Scooter Moto Festival (SMF), στις 24-27 Απριλίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και θα δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στην καθιερωμένη πλέον γιορτή των δύο τροχών. 

Με τη συμμετοχή σου στο I CUSTOMIZE, το ξεχωριστό σου δίκυκλο θα αποτελέσει ένα από τα εκθέματα του Scooter Moto Festival τα οποία θα δουν από κοντά και θα θαυμάσουν οι χιλιάδες επισκέπτες του SMF

Συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να λάβει κάποιος μέρος στο I CUSTOMIZE δεν υπάρχουν, αρκεί, όπως είπαμε, το δίκυκλό του να ξεχωρίζει, να είναι δηλαδή με κάποιο τρόπο «πειραγμένο», ειδικά εξωτερικά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μερικές φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και εφόσον το δίκυκλό σας καταφέρει να ξεχωρίσει από τους άλλους συμμετέχοντες οι διοργανωτές του SMF θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

Παράλληλα στην κεντρική πλατεία, σε συνεργασία με το caferacercult.gr θα γίνει έκθεση με μοτοσυκλέτες και scooter custom, café racer, bobber και vintage καθώς και vintage ρούχα και αξεσουάρ.

Μην χάνετε λοιπόν καιρό. Το Scooter Moto Festival και το I CUSTOMIZE πλησιάζουν. Λάβετε και εσείς μέρος!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ