O Pecco Bagnaia

O Pecco Bagnaia

Huewen: Ο «ηλίθιος» Bagnaia πρέπει να παραδειγματιστεί

Για το ζήτημα του ατυχήματος του Pecco Bagnaia στην Ibiza υπό την επιρροή αλκοόλ, μίλησε ο πρώην αναβάτης αγώνων Keith Huewen.

Μείζον ζήτημα το ατύχημα του Pecco Bagnaia στην Ibiza

Τις προηγούμενες ημέρες, αίσθηση προκάλεσε, σε παγκόσμιο επίπεδο, το ατύχημα του Pecco Bagnaia με αυτοκίνητο, στην Ibiza της Ισπανίας. Ο 25χρονος αναβάτης της εργοστασιακής Ducati και διεκδικητής του τίτλου στα MotoGP, βρέθηκε να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ, πράγμα που έπληξε σοβαρά την εικόνα του αθλητή. Ο πρώην αγωνιζόμενος, Βρετανός Keith Huewen, δεν έκρυψε την οργή του για το γεγονός, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει και συγκρίσεις με το παρελθόν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Είναι ηλίθιος, τα πράγματα δεν είναι πια όπως παλιά»

Ο 65χρονος Huewen δήλωσε για τον Pecco: «Η μία λέξη που μου έρχεται στο μυαλό, είναι ηλίθιος. Και έτσι θα νιώθει και ο ίδιος. Μπορώ να συγκρίνω τα πράγματα με το παρελθόν, αλλά σήμερα ζούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο και ο Pecco δεν θα έπρεπε να έχει βάλει τον εαυτό του σε αυτή την θέση. Ντρέπομαι να δηλώσω ότι οι περισσότεροι φίλοι μου, έχουν πιαστεί να οδηγούν πιωμένοι, αλλά τότε ήταν αλλιώς: Σου έριχναν ένα χαστούκι, σου έλεγαν να αφήσεις το αυτοκίνητο εκεί και να περπατήσεις μέχρι το σπίτι σου. Ακόμα και στις πίστες, έχω ακούσει ιστορίες αναβατών που ήταν με τα μούτρα στο τραπέζι την Παρασκευή, και μετά έτρεχαν Σάββατο και Κυριακή».

«Να αλλάξει το ραφτό στην φόρμα του, σε #GoAloholFree»

Ο Huewen συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Εγώ είμαι υπέρ της πολιτικής μηδενικής ανοχής στο αλκοόλ, όπως στην Τσεχία. ΟΚ, τώρα απλά βγήκε από τον δρόμο, δεν χτύπησε κανένας και δεν καταστράφηκε τίποτα. Αλλά πόσο εύκολα θα μπορούσε αυτό να γίνει μια διαλυμένη οικογένεια; Ο Bagnaia έχει ένα ραφτό που γράφει #GoFree στην φόρμα του, ίσως ως μέρος της τιμωρίας του να έπρεπε να το αλλάξει σε #GoAlcoholFree και να γίνει η γρηγορότερη καμπάνια κατά του αλκοόλ στον κόσμο».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »