Ημισυνθετικό λιπαντικό Weber 4T Synthetic 10w/40

Ημισυνθετικό λιπαντικό Weber 4T Synthetic 10w/40

Εξαιρετικής ποιότητας ημισυνθετικό λιπαντικό τελευταίας τεχνολογίας για τετράχρονους κινητήρες μοτοσικλετών που λειτουργούν τόσο σε μεταβαλλόμενες συνθήκες όσο και σε συνθήκες όπου υπάρχουν μεγάλες ταχύτητες και φορτία με υψηλές θερμοκρασίες.

Προστατεύει το κιβώτιο ταχυτήτων και αποτρέπει το πατινάρισμα των δίσκων του συμπλέκτη, μειώνοντας την απώλεια δύναμης στο ελάχιστο και εξασφαλίζοντας τέλεια λίπανση.
Σχεδιασμένο για μοτοσικλέτες που προσφέρονται για σπόρ οδήγηση. Υπερκαλύπτει τις ανάγκες όλων των ευρωπαίων και ιαπώνων κατασκευαστών. Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι σε πρώτες ύλες αλλά και στα τελικά προϊόντα, θέτοντας συχνά αυστηρότερα κριτήρια αποδοχής από τα προβλεπόμενα από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, επιτρέπουν στη WEBER να προσφέρει στους πελάτες λιπαντικά υψηλής ποιότητας με γερμανική τεχνολογία. Όλα είναι υψηλής τεχνολογίας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος με την επιλογή σου. Η Weber διαθέτει σύγχρονο χημείο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να πραγματοποιούνται όλες οι αναλύσεις που απαιτούνται από τη νομοθεσία. Κάθε παρτίδα λιπαντικού περνάει από αυστηρό έλεγχο από το χημείο πριν αποδεσμευτεί. Ταυτόχρονα τηρείται πλήρης αποθήκη δειγμάτων και υπάρχει ιχνηλασιμότητα κάθε παρτίδας προϊόντων από την έναρξη της παραγωγής μέχρι την παράδοση τους στον πελάτη. Η γκάμα της εκτός από λιπαντικά για μοτοσυκλέτες και scooter περιλαμβάνει ακόμα, υγρά φρένων και αντιψυκτικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα