Φωτογραφία από το σημείο της εμπρηστικής επίθεσης (protothema.gr).

Ηλιούπολη: Έκαψαν τα οχήματα του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη

«Δικαστήριο» έξω από τις δικαστικές αίθουσες. Πυρπόλησαν αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα του αστυνομικού που συνδέεται με σεξουαλικής φύσης εγκλήματα, άγνωστοι, στην Ηλιούπολη.

Οι υποθέσεις του αστυνομικού ρεπορτάζ έχουν απασχολήσει πάρα πολύ την κοινή γνώμη, κάτι που συνδέεται άμεσα με αυτή την είδηση που σας φέρνουμε από την Ηλιούπολη. Πιο συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανήκαν σε 39χρονο αστυνομικό-προαγωγό που εκμεταλλευόταν 19χρονη, πυρπολήθηκαν από άγνωστους.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η υπόθεση είναι γνωστή από τον περασμένο Ιούλιο, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα κρατώντας την αιχμάλωτη στο διαμέρισμα του, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πατέρας της άτυχης νεαρής.
 
Τα δύο οχήματα, μια μοτοσυκλέτα και ένα αυτοκίνητο, πυρπολήθηκαν από άγνωστους τα ξημερώματα και η μεγάλη φωτιά που προέκυψε, απείλησε διπλανή πολυκατοικία αφού έφτασε σε ύψος τον 6ο όροφο της. Στο σημείο επιχείρησαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής και 6 πυροσβέστες.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν ζητήσει εδώ και καιρό, την απομάκρυνση των 2 οχημάτων από το σημείο. Για τα αίτια της επίθεσης διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: Protothema.gr

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »