• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Οι Hero και Zero αποτελούν την νέα συνεργασία στον χώρο της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας και της ηλεκτροκίνησης εν γένει, με το βλέμμα στο μέλλον.

Οι Hero και Zero αποτελούν την νέα συνεργασία στον χώρο της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας και της ηλεκτροκίνησης εν γένει, με το βλέμμα στο μέλλον.

Hero και Zero: Η νέα συνεργασία στην ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα

Στρατηγικής σημασίας κίνηση από την Hero, η οποία αναφέρεται ότι «ακούμπησε» 60 εκατομμύρια δολάρια στην Zero, σε μια ανταλλαγή τεχνογνωσίας-ικανότητας παραγωγής για το μέλλον.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Τεράστια επένδυση από την Hero στην Zero Motorcycles

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ειδησεογραφίας, η Hero MotoCorp της Ινδίας, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες οχημάτων στην μεγαλύτερη αγορά δικύκλου του κόσμου, σκορπάει εκατομμύρια σε νέες επενδύσεις για περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας της. Η τελευταία κίνηση, είναι η επένδυση 60 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική Zero Motorcycles, με τις δύο εταιρείες να συνάπτουν μια αμοιβαία σχέση συνεργασίας. Βάσει των όρων της συμφωνίας, η Hero θα επωφεληθεί από το επίπεδο τεχνολογίας και τεχνογνωσίας για τα ηλεκτρικά δίκυκλα, που κατέχει η Zero, ενώ η τελευταία θα αξιοποιήσει την ικανότητα παραγωγής της Hero και την πρόσβαση στην Ινδική αγορά. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι συνεργασίες είναι «της μόδας» στην ηλεκτροκίνηση

Η νέα συμφωνία Hero και Zero δεν είναι η πρώτη που κάνει η ινδική εταιρεία, αλλά ούτε και η πρώτη που λαμβάνει χώρα γενικότερα  στον χώρο. Πιο συγκεκριμένα, η Hero έχει συνάψει συνεργασία και με τον γίγαντα Gogoro, μια εταιρεία που πρωτοστάτησε (και ακόμα πρωτοστατεί) στην τεχνολογία διαμοιρασμού μπαταριών. Ακόμα, η Hero επένδυσε και 56 εκατομμύρια δολάρια,  στην εταιρεία Ather Energy που επίσης ασχολείται με την ηλεκτροκίνηση. Είναι φανερό ότι οι εταιρείες ψάχνουν τρόπους για να αναπτυχθούν η μία μέσω της άλλης, με την ηλεκτροκίνηση να περνά επιθετικά στο προσκήνιο και την ανάπτυξη της να φαίνεται ότι βρίσκεται σε σημείο καμπής.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »