O Hamilton σε ενσταντανέ εν δράσει, στην πίστα

Φωτογραφία από τις δύο R1 που ετοιμάστηκαν αποκλειστικά για τον πρωταθλητή της Formula 1.

Hamilton: Στην πίστα με R1!

Ήρθε, οδήγησε αλλά και… έπεσε στην πίστα της Jerez ο πρωταθλητής της F1 Lewis Hamilton! Δείτε περισσότερα για το τι έκανε ο Βρετανός στην ισπανική πίστα.

Ο Lewis Hamilton, 5άκις πρωταθλητής στην Formula 1 είναι γνωστός λάτρης των 2 τροχών και του αθλητισμού της μοτοσυκλέτας, ενώ αναμειγνύεται ενεργά και με την βιομηχανία. Ο 33χρονος Βρετανός άσος βρέθηκε στην πίστα της Jerez μαζί με την ομάδα της Pata Yamaha.

Η ομάδα, είχε ήδη ετοιμάσει δύο R1 αποκλειστικά για τον Hamilton, σε μαύρο χρώμα και με τον αριθμό 44 σε αυτοκόλλητα πάνω της. Ο Hamilton πέρασε 2 ολόκληρες ημέρες στην πίστα, παρέα με τους δύο αναβάτες της PATA Yamaha για το 2019, Alex Lowes και Michael van der Mark. O Hamilton μάλιστα είχε και μια πτώση στην στροφή 7 της πίστας, από την οποία όμως διέφυγε χωρίς κανέναν απολύτως τραυματισμό και συνέχισε την διασκέδασή του.

Ο Hamilton είναι ένας από τους πλέον ενεργούς στην μοτοσυκλέτα ανθρώπους του χώρου του, καθώς εκτός από τις περιστασιακές παρουσίες του στην πίστα –την περασμένη χρονιά οδηγούσε με τον Cal Crutchlow στην California -, συνεργάζεται και με την MV Agusta η οποία παράγει Limited μοτοσυκλέτες προς τιμήν του. Ο Hamilton φυσικά δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες στο Twitter, μοιραζόμενος την χαρά του με εκατομμύρια ανθρώπους και followers του.