Η μοτοσυκλέτα με την καλύτερη εμφάνιση: Ducati Multistrada V4

Η μοτοσυκλέτα με την καλύτερη εμφάνιση: Ducati Multistrada V4

Η μοτοσυκλέτα με την καλύτερη εμφάνιση: Ducati Multistrada V4

Το ιταλικό design επικράτησε για ακόμη μια χρονιά βοηθώντας τη νέα Multistrada V4 να αναδειχθεί ως η μοτοσυκλέτα με την καλύτερη εμφάνιση.

Η Multistrada V4 κατάφερε να συγκεντρώσει 4.914 ψήφους ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση μπροστά από μια μοτοσυκλέτα της ίδιας εταιρίας. Βασίζεται στην παραδοσιακή σχεδιαστική φόρμα της σειράς αλλά είναι πλέον πιο σύγχρονη και επιθετική, αφού η αισθητική επήρεια από το Panigale είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Το εμπρός μέρος είναι γνώριμο από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Ducati, βλέπε Panigale και Streetfighter, με τους μακρόστενους προβολείς να υπερτονίζονται από τις DRL βλεφαρίδες στο επάνω μέρος τους. Ολόκληρος ο φωτισμός είναι τύπου LED, με εξέχων χαρακτηριστικό τα cornering lights που φωτίζουν το εσωτερικό της στροφής όταν η μοτοσυκλέτα βρίσκεται υπό κλίση. Το επιβλητικό ράμφος με τους κυψελοειδείς αεραγωγούς και το φαρδύ ρεζερβουάρ των 22 λίτρων ενισχύουν τον enduro χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ τα βράγχια στα φερινγκ και τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα στο κάτω μέρος, προσθέτουν όγκο και αγριάδα στο όλο σύνολο.



* Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων, μοτοσυκλετών, commuter και ηλεκτρικών της χρονιάς, συμμετείχαν  μόνο τα μοντέλα που ήρθαν στην Ελλάδα το 2020.