Η Dainese παρούσα στη Motor Bike Expo

Το φορτηγό της Dainese που βρίσκεται σε κάθε αγώνα MotoGP και φροντίζει τον εξοπλισμό των αναβατών, θα βρίσκεται στην έκθεση Motor Bike Expo.

Η Βερόνα της Ιταλίας φιλοξενεί και φέτος τη διεθνή έκθεση Motor Bike Expo η οποία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις custom μοτοσυκλετών και όχι μόνο. Όπως και πέρυσι, το φορτηγό D-Mobile της Dainese, θα βρίσκεται εκεί δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν που και πώς φροντίζουν οι άνθρωποι της Ιταλικής εταιρείας τα κράνη και τις φόρμες των κορυφαίων αναβατών του MotoGP. Το συγκεκριμένο φορτηγό πηγαίνει σε κάθε αγώνα MotoGP που γίνεται επί ευρωπαϊκού εδάφους και φροντίζει ώστε τα κράνη AGV PISTA GP R και οι φόρμες Dainese D-air που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι αναβάτες του κόσμου να είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.



Αυτό βέβαια που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, είναι η υπηρεσία Custom Works, που επιτρέπει στον καθένα να σχεδιάσει τη δική του εξατομικευμένη δερμάτινη φόρμα. Μέσα στο φορτηγό της εταιρείας, οι ειδικοί της Dainese μπορούν να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα όποιον ενδιαφέρεται να εκμεταλλευτεί αυτή τη μοναδική υπηρεσία και να αποκτήσει μια κορυφαία φόρμα που θα έχει την προσωπική του πινελιά και θα καλύπτει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες. Μέσα από την υπηρεσία Custom Works, η Dainese μοιράζεται με όλους την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει αποκτήσει κατασκευάζοντας για περισσότερα από 40 χρόνια τις αγωνιστικές φόρμες παγκόσμιων πρωταθλητών, όπως ο Giacomo Agostini και ο Valentino Rossi.

www.dainese.com