Η Dainese εξαγοράζει την TCX

Η γνωστή Ιταλική εταιρεία υποδημάτων για αναβάτες, η TCX, εξαγοράστηκε από την Dainese.

Με δελτίο τύπου η Dainese ανακοίνωσε ότι μέρος του ομίλου της αποτελεί πλέον η TCX, η Ιταλική εταιρεία που είναι γνωστή για τις μπότες και τα μοτοσυκλετιστικά παπούτσια που παράγει. Η TCX έχει σημαντική τεχνογνωσία στην εξέλιξη και κατασκευή υποδημάτων για αναβάτες και δίνει μεγάλη προσοχή στην ποιότητα, όπως ακριβώς και η Dainese. Χάρη στην υψηλή τεχνολογία, τις δεκαετίες βελτίωσης των προϊόντων μέσα από πραγματικές δοκιμές και φυσικά την δεξιοτεχνία των μαστόρων της, η TCX είναι σε θέση να κατανοεί και να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των αναβατών, προτείνοντας λύσεις για κάθε χρήση, από αγωνιστική και εκτός δρόμου, μέχρι καθημερινή μετακίνηση.

Ο CEO του Dainese Group, Cristiano Silei, δήλωσε σχετικά: “Η αποστολή της Dainese ήταν πάντα να βελτιώνει την ασφάλεια όσων συμμετέχουν σε δυναμικά αθλήματα και είναι αποφασισμένη να ερευνά και να εξελίσσει πρωτοποριακά συστήματα που προστατεύουν τους αθλητές από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την συνεργασία. Η TCX μοιράζεται με τη Dainese το πάθος για κορυφαία προϊόντα και προσθέτει τεχνογνωσία που είναι απαραίτητη στο κομμάτι των υποδημάτων για αναβάτες. Θα ήθελα να καλωσορίσω την ομάδα της TCX. Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί.”

To Dainese Group, που περιλαμβάνει τη Dainese και την AGV, ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο στον τομέα των υποδημάτων με την προσθήκη της TCX και αποτελεί ένα παγκόσμιο κέντρο για την εξέλιξη πρωτοποριακών προϊόντων για την προστασία του αναβάτη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.