Φυλάκιση για τον αγωνιζόμενο Connor Behan

Σοβαρές πολλαπλές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Ιρλανδός αγωνιζόμενος μετά την σύλληψή του πριν λίγες ημέρες… Δείτε περισσότερα.

Ο 27χρονος Connor Behan, Ιρλανδός πρώην αγωνιζόμενος μοτοσυκλετών που μέχρι πρότινος έτρεχε με την Kawasaki Emerald Racing Team, βρέθηκε στο δόκανο του νόμου μετά από καταδίωξη στο δρόμο, η οποία έγινε και αιτία να του ριφθούν πολλαπλές κατηγορίες. Ο Behan οδήγησε αστυνομικούς να τον κυνηγήσουν, μετά από παράνομη προσπέραση που έκανε στις 17 Δεκεμβρίου και αρνήθηκε να σταματήσει στην υπόδειξη τους.

Κατόπιν, ο Behan τράκαρε το αυτοκίνητό του στην προσπάθεια να διαφύγει από τους αστυνομικούς, μετά από μια καταδίωξη μεγάλων ταχυτήτων. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε κάνει κατανάλωση αλκοόλ, πράγμα το οποίο βεβαίωσαν και οι αρχές με αλκοτέστ, όπου ο Behan βρέθηκε με αλκοόλ 37% πάνω από το νόμιμο όριο στο αίμα του. Ωστόσο ο Behan είχε ακόμη περισσότερα προβλήματα, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι έφερε κοκαΐνη, αλλά και μια σιδερογροθιά.

Όλα αυτά ήταν αρκετά για το δικαστήριο, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 32 εβδομάδων, αφαίρεση του διπλώματος του για 2 χρόνια και 10 εβδομάδες και δύο διοικητικά πρόστιμα. Δυστυχώς, ο Behan έχει παρελθόν στην παραβατική συμπεριφορά, καθώς έχει κάνει ξανά χρόνο στην φυλακή, με μια ποινή ενός έτους για ναρκωτικά, στην Ισπανία…