• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Φίλτρο αέρος Polini για Piaggio Beverly / Nexus

Φίλτρο αέρος Polini για Piaggio Beverly / Nexus

Τα φίλτρα αέρα της Polini αντικαθιστούν τα εργοστασιακά χωρίς μετατροπές και βελτιώνουν την ροή αέρα.

Χάρη στη δυνατότητα τους να φιλτράρουν τον αέρα, βελτιστοποιούν το μείγμα αέρα-βενζίνης βελτιώνοντας την απόδοση του κινητήρα. Τα φίλτρα αέρα της Polini έχουν δύο στρώματα σφουγγάρι υψηλής απόδοσης, ανοιχτό μπλε στρώμα με πορώδες 60 PPI και ανοιχτό μαύρο στρώμα πορώδους 30 PPI. Το πρώτο στρώμα έχει μεσαίου μεγέθους πόρους για να φιλτράρονται τα μεγάλα σωματίδια σκόνης. Το δεύτερο στρώμα έχει πολύ μικρούς πόρους που μπορεί επίσης να φιλτράρει τα μικροσκοπικά σωματίδια της σκόνης, αυτά που του προκαλούν τις μεγάλες ζημιές. Τα φίλτρα είναι κατασκευασμένα από αυτοσβεννύμενο αφρό πολυουρεθάνης. Τα δύο στρώματα ενώνονται μεταξύ τους με τη βοήθεια ενός ειδικού θερμού διαδικασίας σχηματισμού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η απόδοση του φίλτρου πληροί τους ευρωπαϊκούς κανόνες βαθμού EN779 G3-G4: περισσότερο από το 90% της απόδοσης ponderal και περισσότερο από το 50% σε σωματίδια 1 micron. Είναι δυνατή η μερική αποκατάσταση του φίλτρου με πλύσιμο και στέγνωμα.
Οι καιροί αλλάζουν, αλλά η φιλοσοφία δεν αλλάζει το πάθος της οικογένειας Polini: η συνεχής αναζήτηση νέων λύσεων για να εξασφαλίσει στους κινητήρες καλύτερη απόδοση, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αξιοπιστία. Χάρη επίσης σε αυτήν τη δέσμευση η Polini έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και στην παραγωγή ειδικών ανταλλακτικών για σκούτερ και σκούτερ Maxi.
Φίλτρα αέρος Polini για τα περισσότερα δημοφιλή scooter της αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5,
14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ,

Ρωτήστε περισσότερα