FREN TUBO: Η πρωτοπόρος στα σωληνάκια φρένων

Δες εδώ τι προσφέρει μια βελτίωση στα σωληνάκια φρένων της μοτοσυκλέτας σου και πως θα διαλέξεις τα καλύτερα.

Μία από τις πιο οικονομικές βελτιώσεις στο σύστημα φρένων της μοτοσυκλέτας, είναι η τοποθέτηση σωλήνων υψηλής πίεσης: τα γνωστά σωληνάκια με την μεταλλική κατασκευή, που αντικαθιστούν τα «μαμά» λαστιχένια. Τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας μετατροπής είναι πολλά καθώς παραμορφώνονται πολύ λιγότερο σε διόγκωση υπό την επήρεια των πιέσεων του υγρού φρένων, ενώ εμποδίζουν τον βρασμό αυτού. Αποτέλεσμα; Ο αναβάτης απολαμβάνει καλύτερη αίσθηση και πιο άμεσο φρενάρισμα, ανά πάσα στιγμή, είτε βρίσκεται στην πόλη, είτε στην πίστα. Τα ελαστικά σωληνάκια είναι μια λύση χαμηλότερου κόστους, κατάλληλα για μαζική παραγωγή και για γενική χρήση, αν όμως οι απαιτήσεις και οι επιδόσεις ανεβαίνουν, η ανάγκη για ποιοτικότερα και πιο ανθεκτικά σωληνάκια γίνεται έντονη.

Η Ιταλική FREN TUBO ηγείται στα σωληνάκια φρένων από το 1984 και τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε όλη τη γκάμα της. Σήμερα είναι σημείο αναφοράς στην παραγωγή εύκαμπτων σωλήνων φρένων ενισχυμένων με ατσάλινο πλέγμα, kevlar ή carbon. Η υπεροχή της FREN TUBO επιβεβαιώνεται και από τα εργοστάσια καθώς οι περισσότεροι Ιταλοί και πολλοί ακόμα κατασκευαστές εξοπλίζουν τις μοτοσυκλέτες τους με τα προϊόντα της. Επίσης, πολλές είναι και οι αγωνιστικές ομάδες σε MotoGP και SBK που επιλέγουν σωληνάκια φρένων υψηλής πίεσης της FREN TUBO με την εταιρεία να διαθέτει δική της ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών σε κάθε αγώνα.

Η FREN TUBO διαθέτει ολοκληρωμένα σετ προϊόντων για τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς που περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για την τοποθέτησή τους και μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στη δική σας μοτοσυκλέτα με ένα κλικ εδώ.

 

Όλη η γκάμα της FREN TUBO είναι διαθέσιμη από την ΠΕΡΚΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες:


Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
τηλ.: 2102723920
 
Αριστοτέλους 58 - 60, Αθήνα 10433
Τηλ.:2108828409
www.perko.gr