• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Extreme Trackdays: Πρεμιέρα αύριο 18/1 στα Μέγαρα!

 

Η «αγωνιστική» χρονιά για την Extreme Trackdays ξεκινά στα Μέγαρα με την πρώτη οργανωμένη προπόνηση της χρονιάς. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε.  

Η EXTREME TRACKDAYS καλωσορίζει το 2020 με την πρώτη της φετινή εκδήλωση. Πιο συγκεκριμένα στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων το Σάββατο 18 Ιανουαρίου θα διοργανώσει οργανωμένες δοκιμές μοτοσυκλετών τόσο για ιδιώτες αναβάτες όσο και για αγωνιζόμενους.

ΩΡΑΡΙΟ: 11:00π.μ – 17:00μ.μ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 10:00π.μ – 16:00μ.μ
ΤΡΕΙΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΑΡΧΑΡΙΟΙ – ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ/ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ
  • 6 session των 20 λεπτών
Σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν   πλοηγοί-εκπαιδευτές  για επίλυση οδηγικών αποριών  και επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας  αλλά και βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα.

Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτικός και θα διεξαχθεί από τον Κώστα Σκαφίδα.
Η Skafidas RacingWorkshop θα προσφέρει δωρεάν ρύθμιση των αναρτήσεων και πλήρες σέρβις ελαστικών με  δυνατότητα πώλησης  καινούργιων  και ελαφρώς μεταχειρισμένων σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες. Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο  211-0171856 & 6933139139.
Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων  φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη.
Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε email στο sotzaf@techlink.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την αντίστοιχη διεύθυνση και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού.