Ολοήμερο track day στα Μέγαρα

Η EXTREME TRACKDAYS διοργανώνει την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου ημερίδα ελεύθερων δοκιμών μοτοσυκλέτας για ιδιώτες αναβάτες κάθε επιπέδου.

Ωράριο: 10:00 – 17:00

Γραμματειακός – Τεχνικός Έλεγχος: 09:00 – 16:00

Τρεις κατηγορίες:
  • Αρχάριοι
  • Ενδιάμεσοι
  • Προχωρημένοι
Η διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα θα είναι 20 λεπτά ανά ώρα και κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα συνολικά 7 φορές.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στη διάθεση των οποίων θα υπάρχουν δύο πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών και επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας αλλά και βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα.

Στον χώρο της πίστας θα παρέχεται δυνατότητα πώλησης ελαφρώς μεταχειρισμένων ελαστικών σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες. Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα από μεγέθη.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε email στο sotzaf@techlink.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την αντίστοιχη διεύθυνση και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού.