Εσύ θα αγοράσεις μεταχειρισμένη χωρίς πιστοποίηση;

Τι προτιμάς… «γουρούνι στο σακί» ή μια σωστά ελεγμένη και πιστοποιημένη μοτοσυκλέτα; Δες πώς η Motocert θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις «κακοτοπιές».

Η αγορά μιας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας μπορεί να κρύβει παγίδες και κάτι που αρχικά φαινόταν ως εξαιρετική περίπτωση, μπορεί στην πορεία να αποδειχθεί «σκάρτη». Προκειμένου να αποφύγεις τις εκπλήξεις και τα έκτακτα έξοδα, θα πρέπει να έχεις σωστή και ολοκληρωμένη εικόνα για τη μοτοσυκλέτα ή το scooter που θέλεις να αγοράσεις. Η λύση έρχεται από τη Motocert η οποία με ελάχιστο ή ακόμα και χωρίς κόστος παρέχει πιστοποιημένες και έγκυρες απαντήσεις.


Το σύστημα μέτρησης mega-m.a.x της MotoCert μετρά το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και το ψαλίδι της μοτοσυκλέτας και ελέγχει για αποκλίσεις από τα νούμερα του κατασκευαστή. Πρόκειται για το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας του κόσμου και διαθέτει μια πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων, η οποία καλύπτει περισσότερα από 1.300 μοντέλα μοτοσυκλετών και ενημερώνεται αυτόματα μέσω διαδικτύου. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της MotoCert είναι ότι δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί η μοτοσυκλέτα μιας και οι μετρήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από κάμερες και λέιζερ. Επίσης, δεν χρειάζεται κάποιος να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα, αφού οι μετρήσεις γίνονται στατικά στο μονό ή το διπλό σταντ. Μπορείς να μάθεις τα πάντα για το mega-m.a.x με ένα κλικ εδώ.



Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να ελέγξετε στην υποψήφια μεταχειρισμένη είναι το εμπρός σύστημα ανάρτησης καθώς είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα εξαρτήματα και είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε περίπτωση πτώσης. Ο οπτικός έλεγχος δεν είναι αρκετός προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του πιρουνιού. Μικρές μεταβολές μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη συμπεριφορά του δικύκλου και να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ασφάλεια του αναβάτη. Χρειάζονται μετρήσεις υψηλής ακρίβειας. Δες εδώ πώς το σύστημα f.e.in της MotoCert μπορεί να τεκμηριώσει και να αποτυπώσει την πραγματική του κατάσταση.



Αν ψάχνεις για μεταχειρισμένο scooter το σύστημα f.i.x της MotoCert κατασκευάστηκε ειδικά για να κάνει εύκολη τη μέτρηση του πλαισίου και του πιρουνιού ενός scooter, χωρίς να χρειαστεί καμία αποσυναρμολόγηση. Η επιλογή του σωστού μεταχειρισμένου μπορεί να σε γλυτώσει από μια πανάκριβη επισκευή, το κόστος της οποίας ίσως ξεπερνά την αξία του δικύκλου. Το f.i.x παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο, τη μονάδα κινητήρα – πιρουνιού και την παραλληλότητα των τροχών. Δες εδώ όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το σύστημα f.i.x.

Κλείσε σήμερα ραντεβού και μια από τις κινητές μονάδες της MotoCert θα βρεθεί στον συνεργάτη που εσύ έχεις επιλέξει.

Δες εδώ με 1 κλικ το κόστος κάθε υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.motocert.gr