Η εικόνα της Honda, που προμηνύει τελευταίες εκδόσεις για τα CB1100.

Έρχεται το τέλος του Honda CB1100;

Ένα ακόμα μοντέλο μας εγκαταλείπει ελέω (και) Euro 5; Φήμες ότι η Honda δίνει τέλος στην παραγωγή του CB1100 και στους τελευταίους αερόψυκτους τετρακύλινδρους παραγωγής στον κόσμο, κυκλοφόρησαν.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda πιθανότατα ετοιμάζεται για μια ιστορική στιγμή, όπως υποθέτουν μέλη της παγκόσμιας κοινότητας του ειδικού τύπου, μετά από συγκεκριμένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της. Πιο συγκεκριμένα, μια εικόνα στο ιαπωνικό Twitter της εταιρείας, προμηνύει το τέλος των κλασικών μοντέλων της σειράς CB1100.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Τα μοντέλα της σειράς CB1100 βρίσκονται στην αγορά τα τελευταία 11 χρόνια και αποτελούν όχι μόνο μοτοσυκλέτες που ενστερνίζονται το ρετρό στυλ, αλλά και αποτελούν τεχνολογικό σταθμό για την Honda η οποία υπερασπίστηκε τους αερόψυκτους μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος της! Τα CB1100 αποτελούν, πράγματι, τα μοντέλα με τους τελευταίους αερόψυκτους τετρακύλινδρους κινητήρες παραγωγής παγκοσμίως, ενώ η Honda είχε φροντίσει να τους συμμορφώσει ακόμα και με το Euro 4.
 
Οι πολύ αυστηρές, όμως, προδιαγραφές Euro 5 ίσως αναγκάζουν την εταιρεία να τελειώσει την πορεία του μοντέλου και αυτό θα γίνει με τον κατάλληλο τρόπο: Με δύο τελευταίες εκδόσεις για τα μοντέλα. Εξ ου και η φράση «Final Edition», που φαίνεται ξεκάθαρα στην εικόνα. Το κύκνειο άσμα είναι προ των πυλών και οπωσδήποτε, τα δύο μοντέλα αναμένονται εντυπωσιακά και, πιθανόν, περιορισμένης παραγωγής.   Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »