Έρχεται 16 Απριλίου η 1η Digital Ελληνική Έκθεση Μοτοσυκλέτας!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Moto Τρίτη δημιουργεί, μία ψηφιακή – διαδραστική Έκθεση Μοτοσυκλέτας ανοιχτή για όλο κοινό χωρίς εισιτήριο, εντελώς δωρεάν.

Η πρώτη Digital έκθεση που το Moto Τρίτη έτρεξε τον Δεκέμβριο ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 800.000 επισκέπτες περιηγήθηκαν στα περίπτερα της. Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας δίνει τη θέση της στην Ελληνική.

Η Ελληνική Έκθεση Μοτοσυκλέτας του Μoto Τρίτη με όλα τα νέα μοντέλα που ήρθαν στην Ελλάδα, ζωντανά στην οθόνη σας με extra φωτογραφικό υλικό, videos και ανοιχτή επικοινωνία με τις εταιρείες. Λύστε όλες σας τις απoρίες άμεσα για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το μοντέλο που επιλέξατε; Κλείστε Test Ride και οδηγήστε τη μοτοσυκλέτα ή το scooter που σας ενδιαφέρει.

Θέλετε να ενημερωθείτε για τιμές, προσφορές, χρηματοδοτικά για την απόκτηση της μοτοσυκλέτας ή του scooter που σας ενδιαφέρει; Ειδικές προσφορές για αγορά μοτοσυκλέτας, κατά την περίοδο της Έκθεσης, θα υπάρξουν για όλους εσάς που θέλετε να αγοράσετε τώρα. Χρηματοδοτικά, εγγυήσεις και νέοι τρόποι απόκτησης θα σας βοηθήσουν να κάνετε δική σας τη μοτοσυκλέτα που ονειρεύεστε.

Νέα είδη αναβάτη και μοτοσυκλέτας: Γιατί το πρώτο βήμα είναι να την αγοράσουμε, το δεύτερο είναι να εξοπλιστούμε εμείς και η «καλή» μας! Θα βρείτε συγκεντρωμένα περίπτερα σημαντικών εταιρειών και ενημερωμένα e-shops για να αγοράσετε άμεσα τα καλύτερα προιόντα μοτοσυκλέτας και αναβάτη. Η ασφάλεια σε πρώτο πλάνο.

Μεγάλες εκπλήξεις, δώρα και διαγωνισμοί θα είναι μερικά από τα events που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της Digital Ελληνικής Έκθεσης Μοτοσυκλέτας

Save The Date