• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι μοτοσυκλέτες του δείγματος και οι τιμές τους στις αγορές της έρευνας. Σε κάποια μοντέλα, είμαστε οι ακριβότεροι.

  Σύγκριση επί του ταμείου

   

  Σύγκριση επί του ταμείου
  Φαινομενικά, αυτό είναι το απλούστερο δεδομένο που μπορείς να συγκρίνεις, από μια αγορά σε μια άλλη. Ας δούμε λοιπόν, που βρίσκεται η Ελλάδα σε σχέση με τις άλλες 6 χώρες της έρευνας. 
  Με έντονα γράμματα τονίσαμε τα μοντέλα, στα οποία η τιμή στην Ελλάδα είναι η υψηλότερη ανάμεσα στις άλλες αγορές της έρευνας.   Oι τιμές αυξάνονται αισθητά, όσον αφορούν τις πολυτελείς μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού. Πράγματι, όσον αφορά την χώρα μας, οι μοτοσυκλέτες αυτές δέχονται την μεγαλύτερη επιβάρυνση, λόγω του εξοντωτικού τέλους ταξινόμησης που εφαρμόζεται με κριτήριο τον κυβισμό του μοντέλου. 
  Γίνεται λοιπόν σαφές, ότι οι διαφορές στην λιανική δεν είναι τεράστιες, είναι όμως υπαρκτές. Είμαστε μόλις στην κορυφή του παγόβουνου! 

   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • βαγγελης

   Οταν η βαρειά βιομηχανία μας είναι ο τουρισμός αυτό εκτός από οικονομικά προβλήματα δημιουργεί καί μιά κουλτούρα φοροαποφυγής-φοροδιαφυγής καί στούς πλέον συνειδητοποιημένους καί νομοταγείς μέ αποτέλεσμα αλυσιδωτές αντιδράσεις στόν κύκλο τής οικονομίας

     9
  • Nikolas

   Με ΦΠΑ 24% δεν χρειάζεται να το ψάξεις και πολύ ότι είμαστε η πιό ακριβή αγορά. Δεν αναφέρω τους μισθούς ,γιατί τότε δεν θα γράφαμε καν για αγορά μηχανής ή σκούτερ. Αλήθεια ο ΦΠΑ στα κράνη μειώθηκε; γιατί όπου πάω να ρωτήσω ,μου λένε τις ίδιες τιμές οι καλοί και τίμιοι έμποροι!!!

     25