Τρομακτικό το παρόν διάγραμμα. Δείτε πόσα περισσότερα χρήματα χρειαζόμαστε, για την απόκτηση νέου δίκυκλου. Και αυτό οφείλεται στους φόρους αλλά και στον μειωμένο μέσο μισθό μας.

    Με πόσους μισθούς αγοράζεις μηχανή;

    Αυτό είναι το τελικό στάδιο. Επί του πρακτέου, πόσοι μισθοί, με βάση όσα είδαμε μέχρι τώρα, απαιτούνται για να αγοράσεις ένα δίκυκλο; Υπολογίζουμε τον αριθμό απαιτούμενων καθαρών μισθών, που απαιτούνται για την αγορά των δικύκλων, τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις... επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις. Δείτε πόσο... μπροστά είμαστε στο διάγραμμα. Μόνο που αυτό σημαίνει ότι στην Ελλάδα, δίνουμε τα περισσότερα μηνιάτικα για νέο δίκυκλο, από όλες τις χώρες με σημαντική αγορά μοτοσυκλέτας. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    • βαγγελης

      Οταν η βαρειά βιομηχανία μας είναι ο τουρισμός αυτό εκτός από οικονομικά προβλήματα δημιουργεί καί μιά κουλτούρα φοροαποφυγής-φοροδιαφυγής καί στούς πλέον συνειδητοποιημένους καί νομοταγείς μέ αποτέλεσμα αλυσιδωτές αντιδράσεις στόν κύκλο τής οικονομίας

        9
    • Nikolas

      Με ΦΠΑ 24% δεν χρειάζεται να το ψάξεις και πολύ ότι είμαστε η πιό ακριβή αγορά. Δεν αναφέρω τους μισθούς ,γιατί τότε δεν θα γράφαμε καν για αγορά μηχανής ή σκούτερ. Αλήθεια ο ΦΠΑ στα κράνη μειώθηκε; γιατί όπου πάω να ρωτήσω ,μου λένε τις ίδιες τιμές οι καλοί και τίμιοι έμποροι!!!

        25