Ποιο από τα δύο είναι πιο επικίνδυνο; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει!

Ποιο από τα δύο είναι πιο επικίνδυνο; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει!

Έρευνα: Πιο επικίνδυνο το σκι από την μοτοσυκλέτα!

Αν έχετε φίλους που πιστεύουν ακόμα ότι η μοτοσυκλέτα είναι «άκρως επικίνδυνη», να κάτι να τους δείξετε για να ηρεμήσουν λίγο.

Σύμφωνα με αμερικανικές έρευνες, η μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι ασφαλέστερη ακόμα και από μια πασίγνωστη και αγαπημένη χειμερινή δραστηριότητα…

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Πιο επικίνδυνο το σκι από την μοτοσυκλέτα
Τα δεδομένα έρχονται από την αμερικανική National Trauma Data Center, μια υπηρεσία που συγκεντρώνει και αναλύει δεδομένα ατυχημάτων στα αμερικανικά εδάφη. Σύμφωνα με την υπηρεσία αυτή, το σκι και το snowboard είναι πιο επικίνδυνα από την μοτοσυκλέτα, ενώ μέσα του διεθνούς τύπου που ασχολήθηκαν με το ρεπορτάζ, δεν παρέλειψαν να σημειώσουν ότι πολλές φορές, το ρίσκο για το σκι αποσιωπάται λόγω της τουριστικής δύναμης του αθλήματος.
 
Τρεις φορές πιο επικίνδυνη από την μοτοσυκλέτα η ιππασία!
Η ίδια υπηρεσία, κατέδειξε και την ιππασία ως πολύ επικίνδυνη δραστηριότητα και συγκεκριμένα, αναφέροντας ότι το ρίσκο είναι πάνω από τριπλάσιο. Σύμφωνα με τα δεδομένα, στην Αμερική συμβαίνει 1 ατύχημα ανά περίπου 7.000 ώρες οδήγησης μοτοσυκλέτας, ενώ στην ιππασία καταγράφεται αντίστοιχα 1 ατύχημα κάθε 2.000 ώρες!
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »