Επιστρέφει ο Stoner στα MotoGP?
Επιστρέφει ο Stoner στα MotoGP?
  • Επιστρέφει ο Stoner στα MotoGP?
  • Επιστρέφει ο Stoner στα MotoGP?

Επιστρέφει ο Stoner στα MotoGP?

Μετά τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου από τις διακοπές του στην Ελλάδα, μία άλλη φωτογραφία πυροδότησε τις φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ξανά στις πίστες.

Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

Η φωτογραφία που ξεκίνησε την φημολογία περί επιστροφής, είναι από μία δημοσίευση του Casey Stoner στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τον δείχνει στα κεντρικά της Alpinestars να «ράβει» νέα στολή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η χρόνια κόπωση αιτία αποχώρησης από τους αγώνες

Το όνομα του Αυστραλού Casey Stoner είναι συνυφασμένο με τους αγώνες MotoGP, ενώ ουκ ολίγες φορές χαιρετίστηκε ως ένας από τους πιο ταλαντούχους αναβάτες της γενιάς του. Δεν είναι τυχαίο ότι στο βιογραφικό του κατέχει δύο πρωταθλήματα MotoGP από διαφορετικούς κατασκευαστές, με το πρώτο του 2007 να το κατακτά με την Ducati, φέρνοντας στην ιταλική ομάδα τις δάφνες. Βέβαια, αυτή η επιτυχία δε συνοδεύτηκε από την ανάλογη ευτυχία, με τον Stoner να είχε αποκαλύψει παλαιότερα πως υπέφερε από ψυχική δυσφορία και εξουθενωτικό άγχος καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας του στους αγώνες. Το 2019, ήταν η χρονιά που ανακοινώθηκε η είδηση πως ο αναβάτης με το νούμερο 27 διαγνώστηκε με μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα (ME), γνωστή και ως σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (CFS). Αυτό το γεγονός έμελλε να είναι και η αιτία που περιόρισε σε σημαντικό βαθμό το επίπεδο δραστηριότητας του αναβάτη.

«Σιγά σιγά αισθάνομαι καλύτερα τους τελευταίους μήνες»

Περνώντας στο τώρα, στη χώρα μας έχουν γίνει ήδη γνωστές οι φωτογραφίες του Stoner με τη σύζυγό του από τις διακοπές τους στην Ελλάδα, με το ζευγάρι να περνάει χαρούμενες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης στην Αθήνα και στα νησιά. Μετά όμως το ταξίδι, πέρασαν από τα κεντρικά γραφεία της Alpinestars στο Asolo της Ιταλίας. Ο πρώην αναβάτης των εργοστασιακών ομάδων της Ducati και της Honda, εμφανίζεται με φανερά ανεβασμένη διάθεση ανακοινώνοντας πως «σιγά σιγά αισθάνεται καλύτερα τους τελευταίους μήνες», ενώ τόνισε πως είναι «η πρώτη φορά που μετρήθηκε (για αγωνιστική στολή) εδώ και 12 χρόνια».

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »