Επιστρέφει ανανεωμένο το Kawasaki Z400

Επιστρέφει ανανεωμένο το Kawasaki Z400

Το μικρομεσαίο γυμνό 400ρι της Kawasaki μπορεί να έιχα κάνει μία σύντομη διακοπή, αλλα πρόκειται να επιστρέψει με φρεσκαρισμένη εμφάνιση για το 2023, πληρώντας τις προδιαγραφές Euro 5 και έτοιμο να ανάψει τα «αίματα» στην κατηγορία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η μεγάλη επιστροφή στη μικρομεσαία κατηγορία naked

Η Kawasaki θα συνεχίσει να δίνει το παρόν στην μικρομεσαία κατηγορία μοτοσυκλετών, με τον βασικό αντιπρόσωπό της Z400 να επιστρέφει φρεσκαρισμένο και να λαμβάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να ανταποκριθεί στις νέες Euro 5 προδιαγραφές.

Εμφάνιση που δανείζεται στοιχεία από το μεγαλύτερο Z900

Ο μικρομεσαίος «γυμνός» εκπρόσωπος της οικογένειας Ζ, μπορεί να είχε διακόψει την εμπορική του καριέρα λόγω προδιαγραφών Euro 5, αλλά ο ιαπωνικός κολοσσός ανακοίνωσε πως θα επιστέψει στις αγορές με τη γνωστή χαρακτηριστική εμφάνιση, το σωληνοειδές ατσάλινο πλαίσιο και τον υδρόψυκτο δικύλινδρο των 399cc, για τον οποίο θα μιλήσουμε εκτενώς παρακάτω. Η εμφάνιση του δανείζεται περισσότερα στοιχεία από το μεγαλύτερο αδερφό Ζ900 και τη σχεδίαση "sugomi", ενώ πλέον θα διατίθεται σε χρωματικούς συνδυασμούς μαύρο-lime και γυαλιστερό λευκό.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »