O Marc Marquez

O Marc Marquez

Επίσημο: Παρών στο GP Αμερικής ο Marc Marquez!

Μετά από μία ακόμα περιπέτεια με τραυματισμό, ο Marc Marquez φαίνεται ότι είναι και πάλι έτοιμος για δράση.

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις, που δημοσιεύθηκαν πριν λίγες ώρες, ο 29χρονος Ισπανός πολυπρωταθλητής θα επιστρέψει στις πίστες, συμμετέχοντας στο Grand Prix του Austin, Texas, στις ΗΠΑ – σε μια πίστα στην οποία είναι σχεδόν ανίκητος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Είχε ξανά διπλωπία μετά από πτώση στο GP Ινδονησίας

Μετά από 4 πτώσεις στην πίστα της Mandalika, στην Ινδονησία, ο Marc Marquez αναγκάστηκε να μείνει εκτός του αγώνα, καθώς αντιμετώπισε ξανά πρόβλημα διπλωπίας. Τώρα, μετά από ένα συντηρητικό πρόγραμμα ανάρρωσης, ο Marquez οδήγησε ξανά μοτοσυκλέτα στην πίστα, εχθές Τρίτη 5 Απριλίου, με αποτέλεσμα να έρθει η ανακοίνωση των ευχάριστων από το HRC.
 

Έτοιμος να διεκδικήσει την νίκη στο Texas

Στην πίστα του COTA, στης ΗΠΑ, ο Marc Marquez έχει σημειώσει μόνο νίκες, εκτός από μία εγκατάλειψη το 2019, όταν σημείωσε πτώση από την 1η θέση. Το HRC, σε ανάλογο ποστάρισμα στα social media, έγραψε: «Ο Marc Marquez θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα του MotoGP στο Austin και στην αγωνιστική του μοτοσυκλέτα RC213V, μετά από συμβουλευτική και την ανάλογη άδεια από την ιατρική του ομάδα (…) Ο αναβάτης της Repsol Honda ολοκλήρωσε το πρόγραμμα συντηρητικής θεραπείας και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση, στον 4ο γύρο του πρωταθλήματος. Πριν φύγει για τις ΗΠΑ, o Marquez επιβεβαίωσε την αίσθηση και την όραση του με ένα CBR600RR, στην πίστα του Alcarras.»

Ο «βασιλιάς» του Austin θα βρίσκεται εκεί!
-Πράσινο φως από τους γιατρούς στον Marc Marquez για επιστροφή στην δράση
-Έκανε ήδη προπονήσεις με μοτοσυκλέτα ο Ισπανός
-Στο Austin είναι σχεδόν ανίκητος
Αν τρέξει στον αγώνα, θα κερδίσει; Θα πάρει και την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για την υπόλοιπη χρονιά;