O Alex Rins (αριστερά), με τον επικεφαλής της LCR Honda, Lucio Cecchinello.

O Alex Rins (αριστερά), με τον επικεφαλής της LCR Honda, Lucio Cecchinello.

Επίσημο: O Alex Rins στην LCR Honda το 2023-24

Επίσημα, ανακοινώθηκε μια είδηση που είχε συζητηθεί ως φήμη τις προηγούμενες ημέρες: Η «αποκατάσταση» του ενός από τους δύο αναβάτες της Suzuki στα MotoGP, Alex Rins.

Συμβόλαιο με την LCR Honda για τον Alex Rins

Ο 27χρονος Ισπανός αναβάτης, ο οποίος έχει πετύχει 3 νίκες στην μεγάλη κατηγορία, θα βρίσκεται στην ομάδα της LCR Honda για το 2023 και το 2024. Μετά από την ανακοίνωση της Suzuki, ότι θα αποχωρήσει από το MotoGP στο τέλος του χρόνου επικαλούμενη λόγους οικονομικών συνθηκών, οι δύο αναβάτες της Joan Mir και Alex Rins επέστρεψαν στην «αγορά» του σπορ. Ο Rins είναι λοιπόν ο πρώτος από τους δύο, που επισημοποιεί το επόμενο βήμα του. Ο Rins παίρνει την θέση του Alex Marquez, ο οποίος θα τρέχει με την Gresini Ducati από του χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τι δήλωσε ο Alex Rins

Ο αναβάτης, σε δηλώσεις του, είπε τα εξής για την νέα συνεργασία του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην ομάδα LCR Honda. Η αλλαγή ομάδας και μοτοσυκλέτας είναι μια πρόκληση, αλλά είμαι έτοιμος να δώσω το 100% μου και να χρησιμοποιήσω όλα όσα έμαθα, στα χρόνια που είμαι στα MotoGP. H εμπιστοσύνη του Lucio Cecchinello και της Honda ήταν κρίσιμης σημασίας για μένα, για να αποφασίσω να δεχθώ αυτή την πρόκληση με αυτό το εργοστάσιο και θέλω να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία.»
 

Τι θα κάνει ο Joan Mir

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν διεθνώς, σχετικά με το μεταγραφικό παρασκήνιο του MotoGP, ο άλλος αναβάτης της Suzuki, Joan Mir, θα εισέλθει στην εργοστασιακή ομάδα της Repsol Honda. Η πραγματικά καυτή είδηση, θα είναι σχετικά με τον ποιον θα αντικαταστήσει – πιθανότατα τον Pol Espargaro, μιας και ο Marc Marquez βρίσκεται σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024.

Βρήκε το «σπίτι» του για τα επόμενα 2 χρόνια ο Rins.
-Στην LCR Honda με νέο συμβόλαιο, μετά την αποχώρηση της Suzuki
-Αναμένονται ανακοινώσεις και για τον Joan Mir
Πως πιστεύετε ότι θα τα πάει ο Rins με την νέα του ομάδα και μοτοσυκλέτα;


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »