Η Energica ξεκινάει το 2020 με το δεξί!

Energica: Σε ένα μήνα έκανε πωλήσεις...χρόνου!

Απίστευτη άνοδο στα έσοδα της σημείωσε η ιταλική Energica με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της, αφού σε έναν μήνα μόνο σημείωσε παραγγελίες έτους! Δείτε περισσότερα…

Το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για αρκετές εταιρείες μοτοσυκλέτας, όχι σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά σε άλλες αγορές και κυρίως παγκοσμίως, που οι πωλήσεις μοτοσυκλετών σημείωσαν πτώση. Παρά αυτό το γεγονός, η Energica ξεκινάει το 2020 με φόρα και μάλιστα μπόλικη!

Πιο συγκεκριμένα, η Ιταλική εταιρεία σημείωσε μόνο στον Ιανουάριο του 2020, το 40% όλων των παραγγελιών που είχε δεχθεί το 2019, ενώ  στις 18 Φεβρουαρίου η Energica ανακοίνωσε ότι οι δύο αριθμοί εξισώθηκαν!

Φυσικά αυτό που περιμένουν όλοι είναι ότι η Energica θα σπάσει αρκετά νωρίς το ρεκόρ τζίρου της, το οποίο για το 2019 ανήλθε στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Η επικεφαλής της εταιρείας Livia Cevolini, δήλωσε σε δελτίο τύπου για τα σχέδια της για το 2020: «Με την παρουσίαση της νέας γκάμας του 2020, που φέρει βελτιώσεις τόσο στην αυτονομία όσο και στην ισχύ ενώ μειώνει το βάρος, οι μοτοσυκλέτες μας απάντησαν στις ανάγκες της αγοράς, όπως φαίνεται από τις παραγγελίες μας. Σε λιγότερο από 8 εβδομάδες, φτάσαμε τα νούμερα ολόκληρου του 2019

«Για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας και να μειώσουμε τους χρόνους παράδοσης, αυξάνουμε τις δυνατότητες παραγωγής μας με την ισχυρή υποστήριξη των συνεργατών μας» συμπλήρωσε η Cevolini.