Το νέο RC390 2022 ανανεώθηκε μετά από 4 έτη και εκτός από την αναβαθμισμένη σχεδίαση, φέρει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

Το νέο RC390 2022 ανανεώθηκε μετά από 4 έτη και εκτός από την αναβαθμισμένη σχεδίαση, φέρει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

KTM RC 390
KTM RC 390
KTM RC 390
KTM RC 390
  • Το νέο RC390 2022 ανανεώθηκε μετά από 4 έτη και εκτός από την αναβαθμισμένη σχεδίαση, φέρει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα
  • KTM RC 390
  • KTM RC 390
  • KTM RC 390
  • KTM RC 390

KTM RC 390

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Αμέσως φαίνεται η εντελώς διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση του μοντέλου, η οποία εξομαλύνεται και συνάδει με την σχεδιαστική γλώσσα και των άλλων KTM. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα σχεδίαση των fairing φέρνει βελτίωση στην αεροδυναμική και στην άνεση του αναβάτη, μέσω της χρήσης τεχνολογιών υπολογισμού της δυναμικής ρευστών. Τα fairing έχουν σχεδιαστεί για ευκολότερη αφαίρεση με λιγότερες βίδες, ενώ νέο σχήμα έχουν το ρεζερβουάρ καυσίμου και οι επιφάνειες επαφής με τα γόνατα. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 13,7 λίτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο RC επωφελείται από ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο με διαφορετικά χαρακτηριστικά ακαμψίας και νέους τροχούς, οι οποίοι είναι ελαφρύτεροι κατά 3,4 κιλά σε σχέση με της προηγούμενης γενιάς. Το σύστημα φρένων προέρχεται από την ByBre, με δίσκο 320 χιλιοστών και δαγκάνα 4 εμβόλων εμπρός και δίσκο 230 χιλιοστών με δαγκάνα ενός εμβόλου πίσω. Τα φρένα αποκτούν νέα εξαρτήματα για την μείωση του βάρους κατά 960 γραμμάρια.

Το RC390 φέρει νέες αναρτήσεις WP APEX με ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών εμπρός που ρυθμίζεται σε απόσβεση επαναφοράς και συμπίεσης, ενώ το αμορτισέρ προσφέρει ρυθμίσεις προφόρτισης ελατηρίου και απόσβεσης επαναφοράς. 

Ο κινητήρας έχει ανανεώσεις και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των Euro5. Αποδίδει 43 ίππους γεγονός που τον τοποθετέι στο φάσμα των κατόχων Α2 διπλώματος. Το φιλτροκούτι έχει αυξηθεί σε όγκο κατά 40% και νέοι αισθητήρες χρησιμοποιούνται για την βελτιστοποίηση της απόδοσης σε όλες τις συνθήκες. Πλήρως νέο και ελαφρύτερο, είναι το σύστημα εξάτμισης με σωληνώσεις από ανοξείδωτο ατσάλι.
 
Το RC390, ακόμα, εξοπλίζεται με νέα χαρτογράφηση κινητήρα και πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων που περιλαμβάνει Cornering ABS και Traction Control, ενώ σύστημα Quickshifter προσφέρεται στον εξτρά εξοπλισμό. Παράλληλα, το ABS του RC390 φέρει και Supermoto Mode, το οποίο ουσιαστικά το απενεργοποιεί για τον πίσω τροχό, για περισσότερες δυνατότητες ελέγχου.
 
Το νέο μοντέλο φέρει οθόνη TFT με αυτόματη  ρύθμιση φωτεινότητας, ενώ εξοπλίζεται με το σύστημα KTM MYRIDE, που συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη.

Η τιμή του RC 390 είναι 7.490 ευρώ