Το 390 Αdventure προσφέρει τα οφέλη των adventure μοτοσυκλετών της ΚΤΜ και στην μικρή κατηγορία, χωρίς κανέναν συμβιβασμό.

Το 390 Αdventure προσφέρει τα οφέλη των adventure μοτοσυκλετών της ΚΤΜ και στην μικρή κατηγορία, χωρίς κανέναν συμβιβασμό.

ΚΤΜ 390 Adventure
ΚΤΜ 390 Adventure
ΚΤΜ 390 Adventure
  • Το 390 Αdventure προσφέρει τα οφέλη των adventure μοτοσυκλετών της ΚΤΜ και στην μικρή κατηγορία, χωρίς κανέναν συμβιβασμό.
  • ΚΤΜ 390 Adventure
  • ΚΤΜ 390 Adventure
  • ΚΤΜ 390 Adventure

ΚΤΜ 390 Adventure

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Το 390 Adventure έχει σκοπό να γνωρίσει τον κόσμο της KTM και της περιπέτειας σε κάθε αναβάτη που ζητά μια μοτοσυκλέτα για όλες τις χρήσεις. Η εμφάνιση κινείται στα πρότυπα των υπόλοιπων μοντέλων της KTM όντας σύγχρονη και αιχμηρή, όπως μας έχει συνηθίσει ο σχεδιαστικός οίκος Kiska. Η σέλα δύο τμημάτων βρίσκεται στα 855χιλ από το έδαφος και διαθέτει αντιολισθητικό κάλυμμα και επαρκές αφρώδες, ενώ το μπροστινό τμήμα της είναι πιο στενό ώστε τα πόδια να φτάνουν εύκολα στο έδαφος. Η έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών εντυπωσιάζει τόσο σε όψη, όσο και σε πληροφόρηση. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα για σύνδεση με smartphone μέσω Bluetooth, για διαχείριση κλήσεων, μουσικής ή πλοήγησης GPS μέσω της εφαρμογής KTM MY RIDE.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το 390 Adventure δανείζεται την αθλητική καρδιά του 390 Duke που είναι έτοιμη και για τις Euro 5 προδιαγραφές και αποδίδει 44 ίππους στις 9.000 σ.α.λ και 3,8 kgm ροπής στις 7.000σ.α.λ, νούμερα που προσεγγίζουν το ανώτατο όριο του διπλώματος Α2. Διαθέτει επίσης γκάζι Ride by wire, συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης, Traction Control, καθώς και quick shifter για ανεβο-κατεβάσματα ταχυτήτων.
 
Το μοντέλο του 2022 διαθέτει ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις και συγκεκριμένα προσθήκη street και Offroad επιλογών στην λειτουργία του Traction Control. Επιλέγοντας Offroad αντί για Street θα προσφέρει στην KTM σας ένα χαμηλότερο βαθμό επέμβασης ώστε να γίνει η χρήση στο χώμα ή στο βρεγμένο τερέν ευκολότερη.


Η KTM εξόπλισε την 2022 KTM 390 ADVENTURE με ακόμα πιο ανθεκτικούς τροχούς. Η διαδικασία κατασκευής των νέων ζαντών έχει βασιστεί σε πέντε ακτίνες αντί για έξι με την νέα διάταξη να έχει αυξημένη ακαμψία και ανθεκτικότητα.

Επίσης, για το 2022 η εμφάνιση της 390 ADVENTURE έρχεται ακόμα πιο κοντά στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ και είναι διαθέσιμη σε δυο χρωματικές επιλογές, μαύρο και πορτοκαλί, που αναδεικνύουν τις αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές της πολυδιάστατης adventure.
 
Η τιμή της ΚΤΜ 390 Adventure είναι 7.390 ευρώ