Ecooter App: Τα πάντα στο κινητό σου

Τώρα με το application της ecooter απολαμβάνεις στο κινητό σου, τις πιο ενδιαφέρουσες και έξυπνες λειτουργίες από το ηλεκτρικό σου scooter. Δες περισσότερα..

H Ecooter ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών scooters με κινητήρα κεντρικά τοποθετημένο! Στην χώρα μας υπάρχουν διαθέσιμα 2 μοντέλα τα Ε1S και Ε2R τα οποία είναι εφοδιασμένα με πληθώρα καινοτόμων συστημάτων και έξυπνων τεχνολογιών, που κάνουν την καθημερινή μετακίνηση, μια διασκεδαστική και ξεκούραστη διαδικασία.

Ένα από αυτά είναι η εφαρμογή Ecooter που είναι προσαρμοσμένη στους χρήστες την ηλεκτρικών scooter της ομώνυμης εταιρείας.
Η εφαρμογή διατίθεται για περιβάλλον ios αλλά και για android συσκευές και αλληλοεπιδρά με το smartphone σου, ώστε να ελέγχεις τα πάντα. Με την διαδικασία σάρωσης, λειτουργεί ως διαγνωστικό εργαλεία για την άρτια λειτουργία όλων των επιμέρους εξαρτημάτων.   

Μέσω της εφαρμογής μπορείς να έχεις Live ενημέρωση ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση του scooter. Στην οθόνη σου εμφανίζονται διάφορες χρήσιμες και έξυπνες πληροφορίες που αφορούν την υπολειπόμενη αυτονομία, την στάθμη της μπαταρίας, τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει αλλά και την πίεση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο.

Μέσα από το μενού των ρυθμίσεων έχεις πρόσβαση στο σύστημα φωτισμού, το προειδοποιητικό σήμα για επαναφόρτιση ενώ μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα διαφορετικά προφίλ εκκίνησης και κλεισίματος, αυτό που σου αρέσει.

Παράλληλα, η εφαρμογή με τη χρήση GPS, καταγράφει τις διαδρομές που έκανες και σου δείχνει την ταχύτητα που ανέπτυξες, την απόσταση που διένυσες αλλά και πόσο οικονομικός ήσουν με τη χρήση της μπαταρίας.

Επίσης, ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να εντοπίσει με ακρίβεια τη θέση που βρίσκεται το scooter, ώστε να αποφύγει τα χειρότερα σε ενδεχόμενη κατάσταση κλοπής.
 

Επίσημος έμπορος Ecooter για την Ελλάδα Καμπράνης Motoway
Για περισσότερες πληροφορίες: https://ecooter.gr